Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zapalmy światełka wolności
2161
#fobiak nieaktywny
13 grudnia 2014r. o 14:42
~kajtek napisał(a):

kocie,
czyżby ktoś ograniczył Twoją swobodę, w postawieniu krzyżyka, tu lub tam ?
Albo nie dopuścił do postawienia krzyżyk

krzyzyki nie sa od tego aby nimi rozrzucac. czy ty myslisz, ze jesli mam wybor pomiedzy grubym i chudym a wysokim do tego, to wybiore jednego z nich zdajac sobie z tego sparawe, ze obaj to idioci?
moja swoboda jest ograniczona ograniczonymi kandydatami. jesli zarobiles wlasnorecznie pieniadze to tez ich nie rozdajesz glupkom tylko dasz komus, kto gwarantuje tobie jakas korzysc.

Dopisane 13.12.2014r. o godz. 14:42:

~kajtek napisał(a): .
Filozoficznymi dysputami na temat, czy istnieje DEMOKRACJA, nie jestem zainteresowany.

wiem, bo to jest dla myslacych a ty nie musisz sie tym zajmowac bo scierwomedia za ciebie mysla
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 14:48
~klucz-nick napisał(a): jak cię kiedyś p.i.e.r.d.o.l.n.e w morde to będzie rzeczywistość? ...

Zapewne, Rębajło :)
Pytaniem jest, dla kogo będzie bardziej przykra ? ;)

~klucz-nick napisał(a): ... w.k.u.r.w.i.a.s.z mnie pajacu.

Słyszałem, że melisa może zaradzić Twojemu problemowi ;)
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 15:03
fobiak napisał(a): moja swoboda jest ograniczona ograniczonymi kandydatami ...

Rozumiem kocie, że ktoś ogranicza Twoją swobodę do zakładania stowarzyszeń, komitetów lub partii ?
Jeżeli nie, to nadal nie zamierzam dyskutować z Tobą na tematy filozoficzne.

PS.
Ilość użytych przez Ciebie epitetów bądź sugestii, nie robi na mnie wrażenia.
2161
#fobiak nieaktywny
13 grudnia 2014r. o 15:17
zalozyc to ty mozesz sobie chomonto na szyje i oficjalnie orac. gdyby mi zalezalo aby skubac podatnikow to juz dawno zalozylbym jakas partie.
o to mi nie chodzi bo obojetnie jaka partia to z niewoli i tak nas nie wyrwie a co najwyzej bardzie pograzy.

koncze z toba ta dyskusje bo sobie piszesz aby pisac, nawet tego nie czytasz co wybredzisz. nie masz wyrobionego swiatopogladu ale jestes oczytany a to sie ceni w kazdej parti.
~Iza niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 15:35
~kajtek napisał(a):

Bardziej wykwintne jest maślane ;)
Sól szkodzi zdrowiu ;(
A ocet jest ekstazą dla kubków smakowych :)
Zwłaszcza w połączeniu ze studzininą :P

Na zdjęciu jest solone, maślane było na kartki i spod lady :D
Aaa... "zimne nóżki" :) , śledzie solone z beczki. Trzeba było je wymoczyć w wodzie.... ale z cebulką i śmietaną, albo marynowane w occie :). Tylko nie pisz, że w oleju - bo to był rarytas :D
:)
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 15:51
Jeżeli czujesz się niewolnikiem we własnym kraju i nie chcesz nic z tym zrobić, oprócz pisania dyrdymał na forum serwisu Bolesławiec dla Ciebie, to jest już Twój problem, kocie.
I jak już wcześniej pisałem, Twoje "chomonta" spływają po mnie jak po kaczce.
A kwestię światopoglądu proponuję "przedyskutować" z krową.
2161
#fobiak nieaktywny
13 grudnia 2014r. o 16:02
przeciez dyskutuje z krowa
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 16:21
~Iza napisał(a):

Nie napiszę.
I tylko, jeszcze przez chwilę, powspominam sobie krojenie masła :)
Miłego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.