~Normalny napisał(a): Wy tak na serio uwazacie, ze to duzo?
Zadko zgadzam sie z tym, co pisze Majetny S. - ale tym razem ma racje, to tylko 3000E...
W kazdej duzej firmie takie zarobki ma co drugi dobry specjalista (a czasami ma duzo wiecej), nie mowiac juz o kadrze zarzadzajacej, nawet tej niskiego szczebla.
Ci ludzie powinni zarabiac duzo, patrzac na to jak wiele zalezy od ich decyzji i jak duzo pieniedzy wydaja z budzetu (takiego czy innego). Powinni tyle zarabiac, zeby nawet przez glowe im nie przeszlo lapowkarstwo i poddawanie sie wplywom lobbystow, po to zeby uzyli swoich wplywow i znajomosci.
A co do lamentujacych - kure, ludzie, to w zasadzie praktycznie tylko wasza wina, ze macie ile macie (oczywiscie Rzad pomaga w tym, zebyscie nie mieli duzo wiecej, ale jak juz ktos napisal - taki Rzad jest wynikiem demokratycznych wyborow...)
To ja pie.rdolę taką normalność , szczurze korporacji :) Moja normalność oparta jest o dobro każdej Jednostki . A mówiłem Ci już coś ... szczurze, o pieniądzu fiducjarnym ? To ile jeszcze Dwuimienny powinien dostać na łapę ( jeśli już o łapówkarstwie mówimy :D ) abyś czuł się kontent ? Panowie , czy wiecie czym jest pieniądz , że tak beztrosko sobie go na wzajem wydzieracie ?
Mówisz , że moja wina szczurze , a powiedz mi , kto Ci płaci za takie gadanie ?
Obraziłem Cię , podejmiesz dyskusję ? . Na forum i w realu składam swą skromną osobę do dyspozycji. :)