~ napisał(a): Falco nie wiem czy czytałeś jak najmłodszy wiekiem w ostatnich wyborach obciął kasę preziom w spółce miasta (niegdyś będący w peło i usuniety)Obecnie jest prezydentem lub burmistrzem miasta na S.
oczywiście że czytałem :)
Skornie...dla Ciebie jak widzę nadal jest ważne co innego niż fakt wyjścia do mieszkańców :)
zapytam jednak o coś chociaż nie wiem do końca czy cokolwiek takiego stoi na bolesławieckim Rynku (nie wiem bo całe wieki na nim nie byłem :) )
jeśli stoi tam krzak bo coś takiego stało tam w ubiegłych latach a szumnie zwane ''choinką'' to czy Roman ją kupił? :D
otóż nie bo to kupiłeś Ty ,ja i setki innych ''Kowalskich'' z tej zapyziałej dziury...
dosiego ... :D
falco napisał(a): Skornie...dla Ciebie jak widzę nadal jest ważne co innego niż fakt wyjścia do mieszkańców :)
zapytam jednak o coś chociaż nie wiem do końca czy cokolwiek takiego stoi na bolesławieckim Rynku (nie wiem bo całe wieki na nim nie byłem :) )
jeśli stoi tam krzak bo coś takiego stało tam w ubiegłych latach a szumnie zwane ''choinką'' to czy Roman ją kupił? :D
otóż nie bo to kupiłeś Ty ,ja i setki innych ''Kowalskich'' z tej zapyziałej dziury...
dosiego ... :D
falco napisał(a):
nowy rok i ...od nowa ''polska ludowa'' ;)
nie pisze że zachwycasz się nad krzakiem ale i też nigdzie nie napisałem że wzbudził mój ''zachwyt'' gar bigosu :D
nie ''zachwyca mnie również ''prezydent -gej'' tylko jego gest i nieważne czy za swoje czy miejskie pieniążki to zrobił...
co zrobił bolesławiecki ''prezydent -nie gej'' :D
w swojej katolickiej dobroduszności dla ''po pierwsze mieszkańców''?
czy dlatego że nie wyszedł do mieszkańców jest lepszy od Biedronia?
życzę Biedroniowi jak najlepiej jak zapewne życzą mu tego mieszkańcy Słupska...oprócz jednej mieszkanki ;)
udanego roku Skornie :)