Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Życzenie na Nowy Rok od Starosty
2900
#falco nieaktywny
1 stycznia 2015r. o 17:17
jak to nie raz pisałem,guzik mnie obchodzą'' ruscy'' czy Ukraińcy i ich komornicy ...
mnie żaden komornik nie ściga a i kredyty wszelkie omijam szerokim łukiem... ;)
dlatego śpię spokojnie :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
1 stycznia 2015r. o 17:43
falco napisał(a):
mnie żaden komornik nie ściga a i kredyty wszelkie omijam szerokim łukiem... ;)
dlatego śpię spokojnie :)

Ja cię nie ściga? Ty ZUSu nie płacisz?
Ty może kredyty omijasz ale urzędnicy starostwa wprost przeciwnie, więc nie wiem dlaczego śpisz spokojnie :)
Kiedyś urzędasa bank zaskoczy jak w 2008 roku rząd zaskoczył kryzys, i każe mu spłacać kredyt.
Wtedy on powie że nie wiedział że kredyt trzeba spłacać i będziesz musiał mu pomóc bo jesteś (ja też) ŻYRANTEM kredytu.

No i pójdzie sobie urzędas od domu do domu aby spytać czy ludzie nie pomogliby spłacić mu długów a tam powiedzą mu że oni też mają długi i wszystkie pieniądze idą na mini ratkę.
No i urzędas spyta to co ja mam teraz robić? Jak żyć?
TO mu powiedzą - słyszeliśmy że Falko nie ma kredytu, on może wam pomóc.
No i zapukają do Falko z wesołą nowiną i obdarują krzyżem świętego Andrzeja

:D
2900
#falco nieaktywny
1 stycznia 2015r. o 19:00
nie lubię odwiedzin zwłaszcza niezapowiedzianych... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
1 stycznia 2015r. o 19:23
~ napisał(a):
~ napisał(a): Byliśmy z chorym niemowlakiem na izbie przyjęć szpitala powiatowego .1 lekarz na 2 oddziały,i 0 wolnych łóżek .Oby was powiatowi nagły szlag trafił .

Baranie a dobrze byś się czuł jak by ktoś ci życzył żeby twojego niemowlaka szlak trafił ,osobiście życzę maleństwu zdrówka w 2015 roku.Nie życz komuś co tobie nie miłe.

,, Baranie mówisz ,ot takie katolickie życzenia noworoczne'' Debilio,czy ty wiesz gdzie oni mają dzieci? Nienarodzone na sztandarach ,a narodzone?,przyjedź do powiatowego na dziecięcy to zobaczysz.Przyjdź tak w godz .wieczornych.

I oczywiście odwzajemniam życzenia.DLA CAŁEJ TWOJEJ ODZINY
11445
PanM
1 stycznia 2015r. o 19:27
Starostwo Powiatowe oraz Gmina wiejska powinny być zlikwidowane .

Z perspektywy obywatela byt tych dwóch podmiotów nie ma żadnego uzasadnienia .

W SP jest takie cudo jak " Centrum Kształcenia Kadr " -- to przechowalnia etatów dla kolesi i ich rodzin.Nowa siedziba Starostwa to akt grabieży na organizmie
obywatelskim.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~pol niezalogowany
1 stycznia 2015r. o 20:44
Życzę sobie aby szpital powiatowy był dobrze zarządzany, aby fachowcy, którzy wcześniej pracowali w bolesławieckim szpitalu nie musieli dojeżdżać do Zgorzelca czy Lubania. Życzę sobie aby mieszkańcy bolesławca fachowej pomocy szukali w bolesławieckim szpitalu a nie w Zgorzelcu czy Lubaniu, aby bolesławieckim szpitalem zarządzali fachowcy. Życzę sobie aby drogi będące w zarządzie powiatu były w takim stanie jak drogi miejskie... itd... Panie Darku niech się weźmie pan do roboty, bo jak do tej pory to.... odpowiedz sobie sam.
~chamski chadziar niezalogowany
1 stycznia 2015r. o 21:43
Cieszy mnie , że tak wielu ... myśli tak podobnie.
Bracia Lachy, czółko , :) Ten k.retyn Donek w niebowzięty , niechby się wytłumaczył za dziadka z Wermachtu. Ten J.arek = k.retyn niechby się wytłumaczył za śmierć bliźniaka.

Qurcze ...

Panie Starosto , głos Pan dasz , czy wzorem Dwuimiennego będziesz Pan milczeć , jak zaklęty grób.

Ile i komu ... opchaliście Polskie lasy ? Żydowskie nazwiska poproszę i adresy.

Antysemityzm jest karalny ... tak WIEM ! Ale ja jestem antysyjonistą , nie antysemitą.

Dobrej nocy Wam życzę ... Staroście, nie

Twój ruch , Darek :)
211
skorn
1 stycznia 2015r. o 22:55
falco napisał(a):
skorn napisał(a): Falco zorganizuje, aż rwie się do buntu. Tym bardziej, że żadnych czołgów nie należy się spodziewać, więc bez żadnych stresów można cosik poprotestować. ; )

ty natomiast walcz z ''komuną '' która jak nie zauważyłeś zapewne albo nie wiesz -co raczej jest bardziej wiarygodne -co to jest, odeszła 25 LAT TEMU

Nie walcze, tylko ją potępiam, podobnie jak dzisiejszy syf. A dzisiaj syf jest m.in. dlatego, że z komuną po 89 r. nie zrobiono definitywnego porządku. Jedni cwaniacy zastąpili drugich.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza