Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich atakuje Chwojnickiego
~Anonim niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 11:23
Kto tu jest kłamczuszkiem? Odpowiedzialność za słowo, klepanie jęzorem jak spod budki z piwem, czy brutalna rzeczywistość.

wymiana tzw elit musi nastapić w powiecie jak i a może przede wszystkim w NOWOGRODŹCU
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~wyborca niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 11:34
Oj w Nowogrodźcu bardzo przydałyby się zmiany.
~Aha niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 12:17
A ja uważam, że Nowogrodziec przydałoby się zaorać
~Helloł niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 12:44
A gdzie skłamał? taki właśnie jest koszt koalicji i nawrócony pałkawnik.
~JA WIDZĄCY niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 12:45
Starostwo wypracowało sobie wysokie zyski za ubiegły rok i może wypłacić sobie 13-nastą pensję i zatrudniać kogo sobie chce .A ten Pan [dla inf. Pana z Nowogrodżca] bywa czasami na niedzielnej MSZY.Ponoć są przyjęcia do starostwa do nowej siedziby tylko nikt nie wie gdzie składać siwi ,ponoć [nie sprawdzone ] u KOGOŚ. KOPALNIE ZAMYKAJMY URZĘDY OTWIERAJMY -i zaśpiewajmy -POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO .
~ niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 12:51
Jak się ktoś urodzi bydlakiem to kanarkiem nie zdechnie.
~mdm niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 12:53
Nie chce mi się wierzyć, że burmistrz mówił o tym na sesji gminy ?!!! Jeżeli tak to straszna wiocha:(
~m niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 13:00
W jakim my średniowiecznym kraju żyjemy? Normalnie ręce opadają, gdy słyszy się, że takie uwagi nt. wiary... Myślę, że to każdego indywidualna sprawa. Pan R. przeniósł się chyba w czasie do 1980 roku, bo co ma w dzisiejszym czasie przynależność do lewicowego ugrupowania do wiary? Samemu mi bliżej do lewicowych poglądów, ale to nie oznacza, że nie wierzę w Boga czy nie chodzę do Kościoła. Brak słów. Smutne jest to, że osoba, która wolą wyborców nas reprezentuje, wygaduje takie rzeczy. Pozdrawiam!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza