~JA WIDZĄCY niezalogowany 8 stycznia 2015r. o 12:45
Starostwo wypracowało sobie wysokie zyski za ubiegły rok i może wypłacić sobie 13-nastą pensję i zatrudniać kogo sobie chce .A ten Pan [dla inf. Pana z Nowogrodżca] bywa czasami na niedzielnej MSZY.Ponoć są przyjęcia do starostwa do nowej siedziby tylko nikt nie wie gdzie składać siwi ,ponoć [nie sprawdzone ] u KOGOŚ. KOPALNIE ZAMYKAJMY URZĘDY OTWIERAJMY -i zaśpiewajmy -POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO .
W jakim my średniowiecznym kraju żyjemy? Normalnie ręce opadają, gdy słyszy się, że takie uwagi nt. wiary... Myślę, że to każdego indywidualna sprawa. Pan R. przeniósł się chyba w czasie do 1980 roku, bo co ma w dzisiejszym czasie przynależność do lewicowego ugrupowania do wiary? Samemu mi bliżej do lewicowych poglądów, ale to nie oznacza, że nie wierzę w Boga czy nie chodzę do Kościoła. Brak słów. Smutne jest to, że osoba, która wolą wyborców nas reprezentuje, wygaduje takie rzeczy. Pozdrawiam!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.