Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich atakuje Chwojnickiego
~nie urzędnik niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 16:45
Cała Polska mówi, że urzędników poprostu za dużo. Tylko pan Relich powinien najpierw zwolnić ludzi ze swojego podwórka. Swoją drogą po co nam tylu ludzi na urzędzie ?! Płacimy za to my wszyscy. Jestem jak najbardziej za redukcją etatów. Kiedy stanie się ten c u d ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 16:52
a powie mi ktoś za co biorą 13
~www niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 17:12
rozsmieszla mnie przsiega p chwojnickiego tak mi dopomoz bog co za zaklamanie dzis bog jutro marsz z zwolennikami palikota a w nidziele zbiorka do puszek owsiaka .cz to prawda ze owsiak wyzucil dziennikarza z republiki za niewygodne pytana
~Malkon niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 18:00
Dziwię się panu burmistrzowi, że w ten sposób wyraża swoje anse. Bo chwyt z odniesieniem do wiary pana pułkownika był nie na miejscu. Mam wrażenie, że senior nie przekazał juniorowi w jakich czasach dorastał do 1989 roku.
~ niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 18:51
To nie jest atak na pana Chwojnickiego (bynajmniej w części zwolnień) tylko atak na powiat poprzez wprowadzenie zamętu wśród pracowników-nie ładnie o ile oczywiście to prawda - co wątpie. Bolecnauta prosił o dowody. Nie doczytałem się nic w protokole.
~zorientowany niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 19:01
Portal Szuka Sensacji z uwagi na fakt poskromienia przez kościół w tym dr.dziekana Jarosiewicz/ cytat z postu z niedzieli 04-01-2015r. Na temat kolędowania Pospieszalskich/. A jak wiadomo treść ustawy zasadniczej Konstytucji RP w art.25 pkt 2 mówi:Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym.
Dlatego jak portal ma wiedzę o popełnionym czynie zagrożonym karą pozbawiania to z "urzędu ma obowiązek zawiadomić organy ścigania" a nie szukać taniej sensacji na swoich łamach dla oglądalności reklam. I KASY.
~ niezalogowany
8 stycznia 2015r. o 19:07
Jak portal będzie urzędem to z urzędu będzie zawiadamiał, a tak jedynie Zorientowany może spełnić swój obywatelski obowiązek.

Zmoderowano 08.01.2015 godz.19:27 - powód: topposting (moderator)
13051
#Virgo nieaktywny
8 stycznia 2015r. o 20:42
Rozśmieszył mnie zarzut Pana Burmistrza ....Bóg , pod swoje skrzydła , przyjmuje wszystkich , którzy się do Niego zwrócą. Każdy może i ma prawo powiedzieć - Boże , dopomóż mi....
Jak dobrze ,że Bóg istnieje "gdzies tam" a nie tu .Bo i Bogu ktoś mógłby "przypiąć łatkę" ;(

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza