~~Szarawobiała Jodła napisał(a):Szarawobiała Jodło czy na wideo oko w oko też byś taka odważna była w obecności klucznicka?Wątpię ponieważ twoja odwaga ,a może twoje tchórzostwo sięga tylko do granicy monitora !Taj jak kilka osób tu co to próbują dorównać komuś kto ich przerasta na bardzo dużą odległość.klucznick napisał(a):~Posiwiała Jasnota napisał(a): Klucznik gdzie ty jest obraziłeś sięw du=pie
Krzysztofie Tucznik i co tam zobaczyłeś ?
Zastosowana autokorekta
~Gołębi Modrzew napisał(a): Filtr osuszacza odkręcisz w prawo czy w lewo w chinczyku ? Siłownik zaślepisz, klocki sam wymienisz? Zekupczysz się, dobry w gębie jesteś serdecznie zapraszam Starzyńskiego 43 zatrąb zejdę kmiocie. Dam Ci wylizać skórkę między dupą a jajami. Czekam śmieciu.Podaj dokładniejszy adres i jestem o 16 godz.tylko kto tu komu będzie lizał?Adres tchórzu?Następny odważny inaczej.
~Posiwiała Jasnota napisał(a): Sezon na lody u tlucznikaA gdzie te lody robisz?Bo może ja też h-u-j-a ci do mordy wsadze?
~~Rdzawa Kolczurka napisał(a):~Posiwiała Jasnota napisał(a): Sezon na lody u tlucznikaA gdzie te lody robisz?Bo może ja też h-u-j-a ci do mordy wsadze?