~Gołębi Modrzew napisał(a): Filtr osuszacza odkręcisz w prawo czy w lewo w chinczyku ? Siłownik zaślepisz, klocki sam wymienisz? Zekupczysz się, dobry w gębie jesteś serdecznie zapraszam Starzyńskiego 43 zatrąb zejdę kmiocie. Dam Ci wylizać skórkę między dupą a jajami. Czekam śmieciu.trąbiłem śmieciu widziałeś łysola bez karku 180 wz obok czarnęj terenówki ? to dlaczego nie wyszedłeś ?co?byłem sam,Qurwa następny pedał odważny inaczej,jeszcze raz ...e coś Qurwa napiszesz to cię Qurwa rozetre ja muche na szybie,Qrwa wasza mać żarty gimobrudasy się skończyły.
Zastosowana autokorekta
klucznick napisał(a):zaraz banda niedorozwiniętych umysłowo gimboszczekaczy zacznie mnie straszyć ,ale się Qurwa boje tak jaknapisałem wcześniej znajdę i mordę obije a w piewszej kolejności tego cwela co to mój nick zmienia w świnie,znajdę cię śmieciu i odszczekasz to uwierz mi,pedeale yebany.A ty jak to usuniesz to jutro jestem w redakcji,porozmawiamy sobie.~Gołębi Modrzew napisał(a): Filtr osuszacza odkręcisz w prawo czy w lewo w chinczyku ? Siłownik zaślepisz, klocki sam wymienisz? Zekupczysz się, dobry w gębie jesteś serdecznie zapraszam Starzyńskiego 43 zatrąb zejdę kmiocie. Dam Ci wylizać skórkę między dupą a jajami. Czekam śmieciu.trąbiłem śmieciu widziałeś łysola bez karku 180 wz obok czarnęj terenówki ? to dlaczego nie wyszedłeś ?co?byłem sam,Qurwa następny pedał odważny inaczej,jeszcze raz ...e coś Qurwa napiszesz to cię Qurwa rozetre ja muche na szybie,Qrwa wasza mać żarty gimobrudasy się skończyły.
~Płowobrunatny Modrzew napisał(a): Hahaha łysy 180cm. Musisz siać postrach w kraśniku.w piżdzie ...e w dupe yebany cwelu.
Zastosowana autokorekta