Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Ceglany Cząber niezalogowany
24 czerwca 2018r. o 16:18
Dałem Ci akademicki kwadrans. Niestety muszę wyjść. A Ty jak już mówiłem jesteś mocny w gębie. I juz nie strasz. Miłego tygodnia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawa Kolczurka niezalogowany
24 czerwca 2018r. o 18:00
Gimbusy tzw pajace forumowi,bez perspektyw ,bez prawa jazdy,bez samochodu, bez pracy,nic tylko frustracje wyładowac na forum,hej gimbazy życzę wam żeby klucznik wam tak wpier-dolił żeby wam te głupie żarty wyparowały z tych waszych tępych głów.Ale doigracie się.A wracając do tematu kierowca to bardzo ciężki kawałek chleba ja to szanuje,a gimbrudasy niczego nie szanują bo nikt ich nie nauczył szacunku nawet dla samego siebie.
14593
#klucznick nieaktywny
24 czerwca 2018r. o 18:08
~Gołębi Modrzew napisał(a): Filtr osuszacza odkręcisz w prawo czy w lewo w chinczyku ? Siłownik zaślepisz, klocki sam wymienisz? Zekupczysz się, dobry w gębie jesteś serdecznie zapraszam Starzyńskiego 43 zatrąb zejdę kmiocie. Dam Ci wylizać skórkę między dupą a jajami. Czekam śmieciu.
trąbiłem śmieciu widziałeś łysola bez karku 180 wz obok czarnęj terenówki ? to dlaczego nie wyszedłeś ?co?byłem sam,Qurwa następny pedał odważny inaczej,jeszcze raz ...e coś Qurwa napiszesz to cię Qurwa rozetre ja muche na szybie,Qrwa wasza mać żarty gimobrudasy się skończyły.

Zastosowana autokorekta

~Płowobrunatny Modrzew niezalogowany
24 czerwca 2018r. o 18:41
Hahaha łysy 180cm. Musisz siać postrach w kraśniku.
14593
#klucznick nieaktywny
24 czerwca 2018r. o 18:45
klucznick napisał(a):
~Gołębi Modrzew napisał(a): Filtr osuszacza odkręcisz w prawo czy w lewo w chinczyku ? Siłownik zaślepisz, klocki sam wymienisz? Zekupczysz się, dobry w gębie jesteś serdecznie zapraszam Starzyńskiego 43 zatrąb zejdę kmiocie. Dam Ci wylizać skórkę między dupą a jajami. Czekam śmieciu.
trąbiłem śmieciu widziałeś łysola bez karku 180 wz obok czarnęj terenówki ? to dlaczego nie wyszedłeś ?co?byłem sam,Qurwa następny pedał odważny inaczej,jeszcze raz ...e coś Qurwa napiszesz to cię Qurwa rozetre ja muche na szybie,Qrwa wasza mać żarty gimobrudasy się skończyły.
zaraz banda niedorozwiniętych umysłowo gimboszczekaczy zacznie mnie straszyć ,ale się Qurwa boje tak jaknapisałem wcześniej znajdę i mordę obije a w piewszej kolejności tego cwela co to mój nick zmienia w świnie,znajdę cię śmieciu i odszczekasz to uwierz mi,pedeale yebany.A ty jak to usuniesz to jutro jestem w redakcji,porozmawiamy sobie.

Dopisane 24.06.2018r. o godz. 18:45:

~Płowobrunatny Modrzew napisał(a): Hahaha łysy 180cm. Musisz siać postrach w kraśniku.
w piżdzie ...e w dupe yebany cwelu.

Zastosowana autokorekta

17356
#FlapFlap nieaktywny
24 czerwca 2018r. o 19:19
Nie chce się wtrącać klucznick w rozmowę z fanklubem. Ale to co piszesz ociera się o groźby karalne. Firma polmar jeszcze funkcjonuje?
~Posiwiała Jasnota niezalogowany
24 czerwca 2018r. o 19:48
Musiał byś 2000 km pokonać żeby mnie odwiedzic a poza tym Krzysiu od straszenia są duchy skup się lepiej na meczu o 20 żebyś znowu poruszył nowy temat jak się w piłkę ra
~Ciemnoniebieski Rozpław niezalogowany
25 czerwca 2018r. o 14:00
Nie polecam iść do Polmara.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza