Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~uprzejmy niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 7:52
taki jeden co od niedawna ma patelnie chwalił sie ostatnio ze kierowcy u niego lataja non stop na magnesie i po 17 godzin dziennie.
Gdzie jest inspekcja jak potrzeba
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ADR niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 9:26
coś cieniutko u tych naszych okolicznych dziad transów duży problem z kierowcami nie chcą chłopaki jeżdzić za 4000 zł ,a tu wczoraj słyszę że jakiś as co drugi weekend w domu płaci 3300 zł no Qurwa jak to usłyszałem :P brawo pracodawcy tylko tak dalej to będzie coraz lepiej... :P
~nNN niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 20:02
informacja dla wszystkich chcących zatrudnić się jeżdżąc pod gazetą w wykrotach...... nie polecam PASÓW, EUROSPEDÓW, I POTOŚÓW ogólnie garażujących w PGR w Zabłociu
~Jacek niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 0:08
Ja jeżdże w PAASSie już 3 lata. Czy się siedzi czy się Leży 4,2tyś się należy, wypłaty na czas. No wiem, Nie śą to kto wie jakie Pieniądze, ale jaka Atmoswera Spokuj cisza, Nikt się nie czepia, Spedytorzy, OK,[ zresztą byli kierowcy] możesz,np. z Nimi ,negocjować, czas wyjazdu, lub, powrotu do Domu, gdy zajdzie Ci taka Potrzeba. Na załadunki nie czekasz, są na Bierząco. Nikt po Aucie,i do Zbiornikow nie zagląda, SCANIE nowe, Naczepy też. Nic przy sprzęcie nie robisz, Jak coś to Serwis, całe Niemcy, tylko tam jezdzimy, no jeszcze, Czechy i Austria. Wyjeżdża się różnie, Najczęściej w Poniedziałek, po południu, Piątek na Bank w Domu, a Jeszcze w Tygodniu czasami jesteś w Domu, nawet i 24h. Warto zaznaczyć. Podwójna Obsada, idzie się przyzwyczaić, jak znajdziesz fajnego Wspólnika, ale za to nie narobisz się przy załadunku, we dwóch, raz dwa i już jedziesz. Słuchajcie Panowie, wszędzie trzeba Pracować, nikt Kasy za darmo nie Płaci. Co Jeszcze.?? A u Potockiego jest Podobnie, Ale troczę lepsze zarobki, i pojedyncze Obsady. Daniel, też, spoko Gościu, nie szuka Dziury w Całym, Dba o Tabor. Stary Potocki trochę Walnięty, idzie się do Niego Przyzwyczaić, najlepiej Mu Przytakiwać a będziesz jego Kolegą. Ha. Ha. No i W PAASSie Ta Śliczna BEATKA. Dla Niej warto się tam zatrudnić. To co wiem, Na tą chwilę Przyjęć nie ma. Ale mogę się mylić.
~ niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 9:03
kolego Jacku a powiedz ile na magnesie jezdzisz po DE?..... i na każden dojazd z bazy na załadunek podczepiasz pinezkę, (wiem bo miałem do czynienia kiedyś z tą firmą) fajne bajki piszesz 4,2 chyba premia za dziobanie bo większość dostaje 3,5
~pasek od spodni niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 11:23
~Jacek napisał(a): Ja jeżdże w PAASSie już 3 lata. Czy się siedzi czy się Leży 4,2tyś się należy, wypłaty na czas. No wiem, Nie śą to kto wie jakie Pieniądze, ale jaka Atmoswera Spokuj cisza, Nikt się nie czepia, Spedytorzy, OK,[ zresztą byli kierowcy] możesz,np. z Nimi ,negocjować, czas wyjazdu, lub, powrotu do Domu, gdy zajdzie Ci taka Potrzeba. Na załadunki nie czekasz, są na Bierząco. Nikt po Aucie,i do Zbiornikow nie zagląda, SCANIE nowe, Naczepy też. Nic przy sprzęcie nie robisz, Jak coś to Serwis, całe Niemcy, tylko tam jezdzimy, no jeszcze, Czechy i Austria. Wyjeżdża się różnie, Najczęściej w Poniedziałek, po południu, Piątek na Bank w Domu, a Jeszcze w Tygodniu czasami jesteś w Domu, nawet i 24h. Warto zaznaczyć. Podwójna Obsada, idzie się przyzwyczaić, jak znajdziesz fajnego Wspólnika, ale za to nie narobisz się przy załadunku, we dwóch, raz dwa i już jedziesz. Słuchajcie Panowie, wszędzie trzeba Pracować, nikt Kasy za darmo nie Płaci. Co Jeszcze.?? A u Potockiego jest Podobnie, Ale troczę lepsze zarobki, i pojedyncze Obsady. Daniel, też, spoko Gościu, nie szuka Dziury w Całym, Dba o Tabor. Stary Potocki trochę Walnięty, idzie się do Niego Przyzwyczaić, najlepiej Mu Przytakiwać a będziesz jego Kolegą. Ha. Ha. No i W PAASSie Ta Śliczna BEATKA. Dla Niej warto się tam zatrudnić. To co wiem, Na tą chwilę Przyjęć nie ma. Ale mogę się mylić.
p Beatka ładna.reszta to kłamstwo,więcej nie napisze dla zainteresowanych omijać dużym kołem. :P 3500 zł / mies w podwójnej obsadzie. :P
26 kwietnia 2015r. o 11:26
~nNN napisał(a): informacja dla wszystkich chcących zatrudnić się jeżdżąc pod gazetą w wykrotach...... nie polecam PASÓW, EUROSPEDÓW, I POTOŚÓW ogólnie garażujących w PGR w Zabłociu
zapomniałeś dopisać TSH Polmar :P
26 kwietnia 2015r. o 11:28
~ napisał(a): kolego Jacku a powiedz ile na magnesie jezdzisz po DE?..... i na każden dojazd z bazy na załadunek podczepiasz pinezkę, (wiem bo miałem do czynienia kiedyś z tą firmą) fajne bajki piszesz 4,2 chyba premia za dziobanie bo większość dostaje 3,5
magnesów nie używają,karty nie wkładają :P i nie śpią w środku tygodnia :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.