Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Brązowawy Złotokap niezalogowany
7 lipca 2018r. o 11:49
A może klucznik znikł bo poszedł po rozum do głowy... A że to daleko, to go nie ma..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnogranatowy Hiacynt niezalogowany
7 lipca 2018r. o 11:50
~Alabastrowy Przetacznik napisał(a): Cóż za perełka onkologiczna xD Janusze I Sebiksy się pultają I tyłki im pękają z zazdrości że nie zarabiają tyle co kolega Klucznick.

Skąd wiesz ze pękają ,siedzisz w ich dvpach ?
14593
#klucznick nieaktywny
7 lipca 2018r. o 12:37
~Brązoworudy Jaśminowiec napisał(a): 180 , łysy, bez karku a prokuraturą straszy. Oj mielibyśmy używkę pod celą. Tylko byś kwiczał.
nie kozakuj,nie kwicze ani pod ani nad,bo tam nie bywam.a ty jak już się dowiesz po co się prokurat straszy to wpadnij zameldować,tylko nie każ czekać rok.
~Brązoworudy Jaśminowiec niezalogowany
7 lipca 2018r. o 13:19

Oooo, oooo, oooo oooo
Myślisz może, że więcej coś znaczysz
Bo masz prawo jazdy ceeee+eeee
Twoje miejsce na Ziemi tłumaczy
Zaliczona topografia na pięć
Są tacy - to nie żart,
dla których jesteś wart

Mniej niż zero
Mniej niż zero
Mniej niż zero
Mniej niż zero
Oooo oooo oooo
~~Lazurowa Portulaka niezalogowany
7 lipca 2018r. o 14:10
klucznick napisał(a):
~Brązoworudy Jaśminowiec napisał(a): 180 , łysy, bez karku a prokuraturą straszy. Oj mielibyśmy używkę pod celą. Tylko byś kwiczał.
nie kozakuj,nie kwicze ani pod ani nad,bo tam nie bywam.a ty jak już się dowiesz po co się prokurat straszy to wpadnij zameldować,tylko nie każ czekać rok.

Kszyhu ,miałeś adres ,czekalim na Ciebie i nie przybyłeś . Mientki jesteś .
~Ciemnobrązowy Chaber niezalogowany
7 lipca 2018r. o 14:30
Tiry na tory!!
~~Bladolawendowy Bratek niezalogowany
7 lipca 2018r. o 18:04
~~Lazurowa Portulaka napisał(a):
klucznick napisał(a):

Kszyhu ,miałeś adres ,czekalim na Ciebie i nie przybyłeś . Mientki jesteś .
Jasiu mientki to cie zrobił.
14593
#klucznick nieaktywny
7 lipca 2018r. o 18:17
Komuś bardzo zależy żeby mnie ośmieszyć w tym temacie.Więc od początku przerobiłem kilka firm lokalnych pracodawców i z przykrością muszę stwierdzić że ośmieszający mnie jest potencjalnym dziad transem bo szanujący się pracodawca co docenia finansowo pracę swoich kierowców wcale tu nie zagląda bo nie musi ,proszę zwrócić baczną uwagę na ogłoszenia temat praca i zauważycie które firmy się ogłaszają notorycznie ,więc co ?mało placą za dużo wymagają?cz auta trupy?nasówa się wiele pytań ,ale skoro szukasz kierowcy to daj zarobić porządne auto i weekendy w domu.A firm które się szanują i kierowców nie szukają jest dwie może trzy.No ja niestety nie pracuje w powiecie więc ten wątek mnie nie dotyczy.Zmieniłem powietrze i jestem mega zadowolony.Prace zaczynam w pn 6g - 12g kończę pi 14g - 20g.pauzy tygodniowe najkrutsza 11g,nowy samochód ,i miła atmosfera w pracy,a dyspo zawsze mówi powoli spokojnie.I tego wszystkim życzę.pozdrawiam dziad transów którzy to kierowców za szmaciarzy mają,a znalazło by się.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza