Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~~Pomarańczowobrązowy Sundaville niezalogowany
7 lipca 2018r. o 18:42
Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14593
#klucznick nieaktywny
7 lipca 2018r. o 18:54
~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a): Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .
wiesz kim jesteś jasiu?pajacem co to wdycha moje bąki z dupy .
~~Pomarańczowobrązowy Sundaville niezalogowany
7 lipca 2018r. o 18:56
klucznick napisał(a):
~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a): Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .

Kszyho sobota ,jusz po kompieli czy jeszcze pszed?
14593
#klucznick nieaktywny
7 lipca 2018r. o 19:00
~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a):
klucznick napisał(a):

podaj ten adres to ci p-r-z-y-p-i-e-r-d-o-l-e.

Dopisane 07.07.2018r. o godz. 19:00:

klucznick napisał(a):
klucznick napisał(a):

tylko prawdziwy adres cwelu bo jak znam życie to stchórzysz jak 100 % odważnych.jasiu cwelu .
~~Kasztanowordzawy Eukomis niezalogowany
7 lipca 2018r. o 19:11
klucznick napisał(a):
klucznick napisał(a):

podaj ten adres to ci p-r-z-y-p-i-e-r-d-o-l-e.Dopisane 07.07.2018r. o godz. 19:00:
klucznick napisał(a):
klucznick napisał(a):

tylko prawdziwy adres cwelu bo jak znam życie to stchórzysz jak 100 % odważnych.jasiu cwelu .

Proszę bardzo Łasicka 32 .Jestem na dyżurze .Wpadnij z swymi groźbami .
17356
#FlapFlap nieaktywny
7 lipca 2018r. o 19:47
Proboszcz?
~~Kasztanowordzawy Eukomis niezalogowany
7 lipca 2018r. o 19:51
FlapFlap napisał(a): Proboszcz?

Tu czy tu ,na swoje nogi długo nie stanie !
14593
#klucznick nieaktywny
8 lipca 2018r. o 8:39
~~Kasztanowordzawy Eukomis napisał(a):
FlapFlap napisał(a): Proboszcz?

Tu czy tu ,na swoje nogi długo nie stanie !
miałem racje cwel odważny inaczej,Qurwa wyjdz stań jak mężczyzna to ci psy Kocham Bolec.Info e i zobaczymy dalej jak cwaniakujesz jasiu cwelu.

Dopisane 08.07.2018r. o godz. 08:39:

klucznick napisał(a): Komuś bardzo zależy żeby mnie ośmieszyć w tym temacie.Więc od początku przerobiłem kilka firm lokalnych pracodawców i z przykrością muszę stwierdzić że ośmieszający mnie jest potencjalnym dziad transem bo szanujący się pracodawca co docenia finansowo pracę swoich kierowców wcale tu nie zagląda bo nie musi ,proszę zwrócić baczną uwagę na ogłoszenia temat praca i zauważycie które firmy się ogłaszają notorycznie ,więc co ?mało placą za dużo wymagają?cz auta trupy?nasówa się wiele pytań ,ale skoro szukasz kierowcy to daj zarobić porządne auto i weekendy w domu.A firm które się szanują i kierowców nie szukają jest dwie może trzy.No ja niestety nie pracuje w powiecie więc ten wątek mnie nie dotyczy.Zmieniłem powietrze i jestem mega zadowolony.Prace zaczynam w pn 6g - 12g kończę pi 14g - 20g.pauzy tygodniowe najkrutsza 11g,nowy samochód ,i miła atmosfera w pracy,a dyspo zawsze mówi powoli spokojnie.I tego wszystkim życzę.pozdrawiam dziad transów którzy to kierowców za szmaciarzy mają,a znalazło by się.
Dodam jeszcze że te dziad transy to najwięksi pieniacze,na zwolnienie l4 nie da rady bo terminy piana z ryja ,na urlop nie da rady bo terminy piana z ryja,wyjazd 22 g w niedziele powrót sobota 9 rano wtedy tylko brak tej piany zryja,ale pan w tym miesiącu super zarobił całe 4200 zł,noo super zarobiłemtyle co kierowca wywrotki na miejscu codziennie w domu,albo tekst jednego z lepszych D-T jeżeli w obozach pracy tyrają za 1500 zł to kierowcy powinni tyrać za 2500 zł do dziś ten jeden taki płaci najmniej w powiecie.A u jednego byłem na rozmowie i pytam jakie ma auta on na to że many,a ja mu na to że takim sprzętem nie jeżdze to się obraził i z biura nie wychodził.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.