~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a): Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .wiesz kim jesteś jasiu?pajacem co to wdycha moje bąki z dupy .
klucznick napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a): Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .wiesz kim jesteś jasiu?pajacem co to wdycha moje bąki z dupy .
~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a):podaj ten adres to ci p-r-z-y-p-i-e-r-d-o-l-e.klucznick napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a): Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .wiesz kim jesteś jasiu?pajacem co to wdycha moje bąki z dupy .
Kszyho sobota ,jusz po kompieli czy jeszcze pszed?
klucznick napisał(a):tylko prawdziwy adres cwelu bo jak znam życie to stchórzysz jak 100 % odważnych.jasiu cwelu .~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a):podaj ten adres to ci p-r-z-y-p-i-e-r-d-o-l-e.klucznick napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a): Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .wiesz kim jesteś jasiu?pajacem co to wdycha moje bąki z dupy .
klucznick napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a):podaj ten adres to ci p-r-z-y-p-i-e-r-d-o-l-e.Dopisane 07.07.2018r. o godz. 19:00:klucznick napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a): Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .wiesz kim jesteś jasiu?pajacem co to wdycha moje bąki z dupy .
Kszyho sobota ,jusz po kompieli czy jeszcze pszed?klucznick napisał(a):tylko prawdziwy adres cwelu bo jak znam życie to stchórzysz jak 100 % odważnych.jasiu cwelu .~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a):podaj ten adres to ci p-r-z-y-p-i-e-r-d-o-l-e.klucznick napisał(a):~~Pomarańczowobrązowy Sundaville napisał(a): Kszyhu i tak tszymaj . Jak bendziesz krencił duże pauze gdy jusz chcesz coś zkomentować ,zajżyj do słownika . Bendom pszyjaźnie myślec o naszej robocie .wiesz kim jesteś jasiu?pajacem co to wdycha moje bąki z dupy .
FlapFlap napisał(a): Proboszcz?
~~Kasztanowordzawy Eukomis napisał(a):miałem racje cwel odważny inaczej,Qurwa wyjdz stań jak mężczyzna to ci psy Kocham Bolec.Info e i zobaczymy dalej jak cwaniakujesz jasiu cwelu.FlapFlap napisał(a): Proboszcz?
Tu czy tu ,na swoje nogi długo nie stanie !
klucznick napisał(a): Komuś bardzo zależy żeby mnie ośmieszyć w tym temacie.Więc od początku przerobiłem kilka firm lokalnych pracodawców i z przykrością muszę stwierdzić że ośmieszający mnie jest potencjalnym dziad transem bo szanujący się pracodawca co docenia finansowo pracę swoich kierowców wcale tu nie zagląda bo nie musi ,proszę zwrócić baczną uwagę na ogłoszenia temat praca i zauważycie które firmy się ogłaszają notorycznie ,więc co ?mało placą za dużo wymagają?cz auta trupy?nasówa się wiele pytań ,ale skoro szukasz kierowcy to daj zarobić porządne auto i weekendy w domu.A firm które się szanują i kierowców nie szukają jest dwie może trzy.No ja niestety nie pracuje w powiecie więc ten wątek mnie nie dotyczy.Zmieniłem powietrze i jestem mega zadowolony.Prace zaczynam w pn 6g - 12g kończę pi 14g - 20g.pauzy tygodniowe najkrutsza 11g,nowy samochód ,i miła atmosfera w pracy,a dyspo zawsze mówi powoli spokojnie.I tego wszystkim życzę.pozdrawiam dziad transów którzy to kierowców za szmaciarzy mają,a znalazło by się.Dodam jeszcze że te dziad transy to najwięksi pieniacze,na zwolnienie l4 nie da rady bo terminy piana z ryja ,na urlop nie da rady bo terminy piana z ryja,wyjazd 22 g w niedziele powrót sobota 9 rano wtedy tylko brak tej piany zryja,ale pan w tym miesiącu super zarobił całe 4200 zł,noo super zarobiłemtyle co kierowca wywrotki na miejscu codziennie w domu,albo tekst jednego z lepszych D-T jeżeli w obozach pracy tyrają za 1500 zł to kierowcy powinni tyrać za 2500 zł do dziś ten jeden taki płaci najmniej w powiecie.A u jednego byłem na rozmowie i pytam jakie ma auta on na to że many,a ja mu na to że takim sprzętem nie jeżdze to się obraził i z biura nie wychodził.
Zastosowana autokorekta