Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~~Limonkowy Osteospermum niezalogowany
8 lipca 2018r. o 9:50
Tuczniku ,kup se ciężarówkę i jeździj sam dla siebie .W czym problem?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14593
#klucznick nieaktywny
8 lipca 2018r. o 9:54
~~Limonkowy Osteospermum napisał(a): Tuczniku ,kup se ciężarówkę i jeździj sam dla siebie .W czym problem?
tucznik to cię spłodził,a jak zobaczył co się urodziło to uciekł.
~Rudawa Niezapominajka niezalogowany
8 lipca 2018r. o 10:01
Tiry na tory!
~~Bladolawendowy Bratek niezalogowany
8 lipca 2018r. o 10:05
~~Limonkowy Osteospermum napisał(a): Tuczniku ,kup se ciężarówkę i jeździj sam dla siebie .W czym problem?
Klucznick ma rację ty musisz być miejscowym dziad transem.Wcześniej to i ja myślałam że to wybryki gimbusów ale teraz to już widać gołym okiem,kto stoi za tym atakiem na klucznicka.
~~Limonkowy Osteospermum niezalogowany
8 lipca 2018r. o 14:38
~~Bladolawendowy Bratek napisał(a):
Klucznick ma rację ty musisz być miejscowym dziad transem.Wcześniej to i ja myślałam że to wybryki gimbusów ale teraz to już widać gołym okiem,kto stoi za tym atakiem na klucznicka.

Nic nie muszę ,Krzyha porażam swym intelektem .Pewnie nie wie co to takiego .Jego nie trzeba atakować ,prostactwo i buractwo wychodzi z niego jak smród z ...cza.

Zastosowana autokorekta

~~Bladolawendowy Bratek niezalogowany
8 lipca 2018r. o 15:43
~~Limonkowy Osteospermum napisał(a):
~~Bladolawendowy Bratek napisał(a):

Nic nie muszę ,Krzyha porażam swym intelektem .Pewnie nie wie co to takiego .Jego nie trzeba atakować ,prostactwo i buractwo wychodzi z niego jak smród z kupczycza.
Porażasz swoją głupotą a inteligencją nie dorastasz mu do pięt!A jak to jest być dziad transem?I
~Jaskrawozielona Szałwia niezalogowany
8 lipca 2018r. o 17:34
A jak to być dziad kierowca
~Rudawa Niezapominajka niezalogowany
8 lipca 2018r. o 18:14
Wielu prywaciarzy to dziady! Ale nie wielu pracowników! A w branży transportowej jest to wprost proporcjonalne. 5O% kierowców torów to po prostu chamy którzy są zagrożeniem na drogach...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza