~~Limonkowy Osteospermum napisał(a): Tuczniku ,kup se ciężarówkę i jeździj sam dla siebie .W czym problem?tucznik to cię spłodził,a jak zobaczył co się urodziło to uciekł.
~~Limonkowy Osteospermum napisał(a): Tuczniku ,kup se ciężarówkę i jeździj sam dla siebie .W czym problem?Klucznick ma rację ty musisz być miejscowym dziad transem.Wcześniej to i ja myślałam że to wybryki gimbusów ale teraz to już widać gołym okiem,kto stoi za tym atakiem na klucznicka.
~~Bladolawendowy Bratek napisał(a):~~Limonkowy Osteospermum napisał(a): Tuczniku ,kup se ciężarówkę i jeździj sam dla siebie .W czym problem?Klucznick ma rację ty musisz być miejscowym dziad transem.Wcześniej to i ja myślałam że to wybryki gimbusów ale teraz to już widać gołym okiem,kto stoi za tym atakiem na klucznicka.
Zastosowana autokorekta
~~Limonkowy Osteospermum napisał(a):Porażasz swoją głupotą a inteligencją nie dorastasz mu do pięt!A jak to jest być dziad transem?I~~Bladolawendowy Bratek napisał(a):~~Limonkowy Osteospermum napisał(a): Tuczniku ,kup se ciężarówkę i jeździj sam dla siebie .W czym problem?Klucznick ma rację ty musisz być miejscowym dziad transem.Wcześniej to i ja myślałam że to wybryki gimbusów ale teraz to już widać gołym okiem,kto stoi za tym atakiem na klucznicka.
Nic nie muszę ,Krzyha porażam swym intelektem .Pewnie nie wie co to takiego .Jego nie trzeba atakować ,prostactwo i buractwo wychodzi z niego jak smród z kupczycza.