Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~~Migdałowy Złotlin niezalogowany
15 lipca 2018r. o 10:15
FlapFlap napisał(a): Pamiętaj. Podwyższony matiz z elementami chromu, to nie terenówka. Ale spoko za 6500 miesięcznie dorobisz się vitary w gazie.
kup sobie maść na bul dupy,bo widzę że cie boli dupa z zazdrości że inni mają ,a ty gówno masz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Izabelowy Winobluszcz niezalogowany
15 lipca 2018r. o 11:11
Kluczniku tluczniku wsadź sobie w majty prostownik może resztki rozumu obudzisz 99% ma ubaw z ciebie dotarło brudasie zapocony
14593
#klucznick nieaktywny
15 lipca 2018r. o 11:54
~Izabelowy Winobluszcz napisał(a): Kluczniku tluczniku wsadź sobie w majty prostownik może resztki rozumu obudzisz 99% ma ubaw z ciebie dotarło brudasie zapocony
ubaw,?nabijanie sie z imbecyli w moim wykonaniu jest dla 99% ubawem?to ty musisz być b inteligentny,jeżeli coś piszesz to pisz ze zrozumieniem,a więc ja się nabijam z ciebie ,a ty masz ubaw ,więc jaki ty musisz mieć iloraz inteligencji ?żeby mieć ubaw z własnej głupoty,no no tylko pozazdrościć rozumu,koniec rozmowy z tobie podobnymi ponieważ próbujesz mnie sprowadzić do swojego niskiego poziomu i udowodnić że jesteś mądrzejszy i czystszy pewnie pachnący,nie oceniaj wg swojej niskiej miarki.zabawny jesteś ty też jesteś dziad transem?bo jeżeli tak to życzę ci szybkiej plajty.
17356
#FlapFlap nieaktywny
15 lipca 2018r. o 12:10
6500 tyś za taką pracę to nie jest dużo. Biorąc pod uwagę ile firmy płacą za dostawę. No ale każdy musi kawałeczek tortu odkroić. Migdałowy mnie dupa nie boli, 6500 to nie jest majątek.
~~Migdałowy Złotlin niezalogowany
15 lipca 2018r. o 12:35
FlapFlap napisał(a): 6500 tyś za taką pracę to nie jest dużo. Biorąc pod uwagę ile firmy płacą za dostawę. No ale każdy musi kawałeczek tortu odkroić. Migdałowy mnie dupa nie boli, 6500 to nie jest majątek.
Tak mówisz jakby to 6500 było podstawą netto,70% pracowników szeregowych nie przekracza 3000,więc te 6500 to chyba dużo?no pewnie 9000 zarabiasz ?śmieszysz mnie miernoto lecisz na podstawie co miesiąc ,a tu kozaka odstawiasz,daj na luz maśc na dupe i do norki.Wiesz dla czego kierowców nie lubią i ich miernoty wyzywają?za to że dobrze zarabiają ,To jest przyczyną agresji ,taki to polski morał dzisiejszych czasów.Fajny nick jakby kupa wpadała do wody w kiblu.
~Izabelowy Winobluszcz niezalogowany
15 lipca 2018r. o 12:53
Kluczniku tluczniku nie mój problem ze nic nie rozumiesz skoro jesteś tępy grubas
17356
#FlapFlap nieaktywny
15 lipca 2018r. o 12:53
Powiedziałem że za taka pracę to nie są duże pieniądze. A ja pracuję w domu, ile mi się da zarobić tyle mam. Ostatni raz na taśmie byłem w 99r. A teraz weź telefon zadzwoń do badera, zadzwon do wirtura i zapytaj ile dają za przewóz ich towarów. I oblicz sobie czy dostaje dużo czy mało. Powodzenia
~Poczerwieniały Świerk niezalogowany
15 lipca 2018r. o 15:33
Hej Klucznick. Jak miałbyś chęć i znalazłbyś trochę czsu to chętnie bym porozmawiał z Tobą merytorycznie na tematy zawodowe. Jestem z brabży. Jak tak to podaj jakiś namiar.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza