Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Miedziana Hortensja niezalogowany
14 lipca 2018r. o 21:43
Tucznik kształcił się, a to heca!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Izabelowy Winobluszcz niezalogowany
14 lipca 2018r. o 21:57
Krzysiu zwykły burak z mechanika
~~Niebieskawozielony Łubin niezalogowany
14 lipca 2018r. o 22:15
a Ty skąd?
17356
#FlapFlap nieaktywny
14 lipca 2018r. o 22:44
Pamiętaj. Podwyższony matiz z elementami chromu, to nie terenówka. Ale spoko za 6500 miesięcznie dorobisz się vitary w gazie.
14593
#klucznick nieaktywny
15 lipca 2018r. o 9:11
~Izabelowy Winobluszcz napisał(a): Napewno nie diesel nawet jak bym zapłacił za auto 5 tys EUR to dla ciebie za wysokie progi a tylko twoim marzeniem i nie chwal się co masz bo jak by cię było stać nie naprawial byś u prezesa wiesz o kim mówię i nie pyskuj bo jesteś posmiechowiskiem
na info boleć ale jak ktoś ma rozum mniejszy od kupy komara
pośmiewiskiem?a któż to się ze mnie wyśmiewa?kilku imbecyli i ty to nazywasz pośmiewiskiem podpisz się napisz kim jesteś wtedy zobaczymy pośmiewisko?takk a jakiż to samochód niby naprawiałem napisz na forum masz moje zezwolenie na ujawnienie marki pojazdu.Gdyby istota rozumiała jak ja się nabijam z takich jak ty moimi wpisami co to pianę toczą to by osoba zrozumiała istotę moich skromnych wpisów co to mają za zadanie zakończyć ten mierny precedens zatrudniania kierowców.

Dopisane 15.07.2018r. o godz. 09:11:

krzysiu .tucznik.mechanik.pośmiewisko itp.a ty kim Qurwa jesteś ?pewnie nikim robaczkiem na tym świecie.i pośmiewiskiem wśród zdrowych myślących ludzi.a głupi.a badań nie przechodzi.a IQ itd itd.a ty jesteś dla mnie zerem ,a dlaczego?bo nawet nie masz odwagi się zalogować.tchórze i śmierdziele.pozdrawiam dziad transów co to dziś o 22 wygonią kierowców w trasę.a tuczniki i barany krzysie i inne h-u-j trzymać ssię tematu.
~Kasztanowoczerwona Gynostemma niezalogowany
15 lipca 2018r. o 9:52
Zamilcz wreszcie brudny prosiaku z tira!
~~Szarawozielony Lilak niezalogowany
15 lipca 2018r. o 10:03
&feature=share
14593
#klucznick nieaktywny
15 lipca 2018r. o 10:12
~Kasztanowoczerwona Gynostemma napisał(a): Zamilcz wreszcie brudny prosiaku z tira!
brudny prostak z tira?a ty czyścioch z jakiej wioski?zamilcz a kim ty Qurwa jesteś zeby mnie uciszać?przyjdz do mnie i ucisz mnie ,jak dasz rade?żebyś ty w połowie tak dbał o higiene to byłby twój sukces .pozdrowienia dla dziad transów co to z pazerności na kase w niedziele do roboty gonią ,ale kierowców.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza