~Izabelowy Winobluszcz napisał(a): Napewno nie diesel nawet jak bym zapłacił za auto 5 tys EUR to dla ciebie za wysokie progi a tylko twoim marzeniem i nie chwal się co masz bo jak by cię było stać nie naprawial byś u prezesa wiesz o kim mówię i nie pyskuj bo jesteś posmiechowiskiem
na info boleć ale jak ktoś ma rozum mniejszy od kupy komara
pośmiewiskiem?a któż to się ze mnie wyśmiewa?kilku imbecyli i ty to nazywasz pośmiewiskiem podpisz się napisz kim jesteś wtedy zobaczymy pośmiewisko?takk a jakiż to samochód niby naprawiałem napisz na forum masz moje zezwolenie na ujawnienie marki pojazdu.Gdyby istota rozumiała jak ja się nabijam z takich jak ty moimi wpisami co to pianę toczą to by osoba zrozumiała istotę moich skromnych wpisów co to mają za zadanie zakończyć ten mierny precedens zatrudniania kierowców.
Dopisane 15.07.2018r. o godz. 09:11:
krzysiu .tucznik.mechanik.pośmiewisko itp.a ty kim Qurwa jesteś ?pewnie nikim robaczkiem na tym świecie.i pośmiewiskiem wśród zdrowych myślących ludzi.a głupi.a badań nie przechodzi.a IQ itd itd.a ty jesteś dla mnie zerem ,a dlaczego?bo nawet nie masz odwagi się zalogować.tchórze i śmierdziele.pozdrawiam dziad transów co to dziś o 22 wygonią kierowców w trasę.a tuczniki i barany krzysie i inne h-u-j trzymać ssię tematu.