~Bananowa Skimia napisał(a): Klucznik jest małym czlowieczkiem który ma wielkie kompleksy i jest słaby. Jak by był taki odważny to by się przedstawił. Ale nigdy tego nie zrobi bo jest nikim.bardzo chętnie p-i-ż-dz-i-el-cu tylko że ja jestem zalogowany ,a ty p-i-z-d-e-c-zk-o chowasz się ,za jakimś kwiatkiem,zaloguj się napisz mi na priv to sę dowiesz kim jestem .w tym przypadku ty niestety jesteś tchórzem i tyle w temacie.tu nigdy nie było i nie będzie nikogo takiego zalogowanego jak ja co prawdę napisze, więc skończ p-i-e-r-d-o-l-ić błażnie i s-p-i-e-r-d-al-aj do swojej mysiej dziury. jestem do namierzenia .a QUrwa nikogo się nie boję.w przeciwieńswie do ciebie buraku.aaaaa przy okazjio wszystkim dziad transom rychłego splajtowania .Qurwa jak tak słucham tych biednych kierowców to połowe firm w tym beznadziejnym kraju należało by zamknąć i pracodawcę do więzienia na co najmniej 5 lat.Qurwa placzą skamlają .ale na melediwy jeżdzą .... Dziad_Trans do piachu.
klucznick napisał(a):zaloguj się napisz mi na priv przyjadę i ci w-y-j-e-b-e w ryj skoro jesteś taki odważny.wczoraj dwóch rómónów w-y-p-i-e-r-d-al-ało jutro możesz ty .wszyscy QUrwa odważni bananowe członki.albo zakompleksiomna nauczycielka polskiego emerytowana panna co to mnie od świń wyzywała ciekawe jak sama wygląda pewnie jak locha.~Bananowa Skimia napisał(a): Klucznik jest małym czlowieczkiem który ma wielkie kompleksy i jest słaby. Jak by był taki odważny to by się przedstawił. Ale nigdy tego nie zrobi bo jest nikim.bardzo chętnie p-i-ż-dz-i-el-cu tylko że ja jestem zalogowany ,a ty p-i-z-d-e-c-zk-o chowasz się ,za jakimś kwiatkiem,zaloguj się napisz mi na priv to sę dowiesz kim jestem .w tym przypadku ty niestety jesteś tchórzem i tyle w temacie.tu nigdy nie było i nie będzie nikogo takiego zalogowanego jak ja co prawdę napisze, więc skończ p-i-e-r-d-o-l-ić błażnie i s-p-i-e-r-d-al-aj do swojej mysiej dziury. jestem do namierzenia .a QUrwa nikogo się nie boję.w przeciwieńswie do ciebie buraku.aaaaa przy okazjio wszystkim dziad transom rychłego splajtowania .Qurwa jak tak słucham tych biednych kierowców to połowe firm w tym beznadziejnym kraju należało by zamknąć i pracodawcę do więzienia na co najmniej 5 lat.Qurwa placzą skamlają .ale na melediwy jeżdzą .... Dziad_Trans do piachu.
~~Zielonkawobrązowa Mydlnica napisał(a): zaloguj się napisz mi na priv przyjadę i ci w-y-j-e-b-e w ryj skoro jesteś taki odważny.wczoraj dwóch rómónów w-y-p-i-e-r-d-al-ało jutro możesz ty .wszyscy QUrwa odważni bananowe członki.albo zakompleksiomna nauczycielka polskiego emerytowana panna co to mnie od świń wyzywała ciekawe jak sama wygląda pewnie jak locha.
klucznick napisał(a):~Bananowa Skimia napisał(a): Klucznik jest małym czlowieczkiem który ma wielkie kompleksy i jest słaby. Jak by był taki odważny to by się przedstawił. Ale nigdy tego nie zrobi bo jest nikim.bardzo chętnie p-i-ż-dz-i-el-cu tylko że ja jestem zalogowany ,a ty p-i-z-d-e-c-zk-o chowasz się ,za jakimś kwiatkiem,zaloguj się napisz mi na priv to sę dowiesz kim jestem .w tym przypadku ty niestety jesteś tchórzem i tyle w temacie.tu nigdy nie było i nie będzie nikogo takiego zalogowanego jak ja co prawdę napisze, więc skończ p-i-e-r-d-o-l-ić błażnie i s-p-i-e-r-d-al-aj do swojej mysiej dziury. jestem do namierzenia .a QUrwa nikogo się nie boję.w przeciwieńswie do ciebie buraku.aaaaa przy okazjio wszystkim dziad transom rychłego splajtowania .Qurwa jak tak słucham tych biednych kierowców to połowe firm w tym beznadziejnym kraju należało by zamknąć i pracodawcę do więzienia na co najmniej 5 lat.Qurwa placzą skamlają .ale na melediwy jeżdzą .... Dziad_Trans do piachu.Dopisane 14.09.2018r. o godz. 20:21:klucznick napisał(a):zaloguj się napisz mi na priv przyjadę i ci w-y-j-e-b-e w ryj skoro jesteś taki odważny.wczoraj dwóch rómónów w-y-p-i-e-r-d-al-ało jutro możesz ty .wszyscy QUrwa odważni bananowe członki.albo zakompleksiomna nauczycielka polskiego emerytowana panna co to mnie od świń wyzywała ciekawe jak sama wygląda pewnie jak locha.[/c~Bananowa Skimia napisał(a): Klucznik jest małym czlowieczkiem który ma wielkie kompleksy i jest słaby. Jak by był taki odważny to by się przedstawił. Ale nigdy tego nie zrobi bo jest nikim.bardzo chętnie p-i-ż-dz-i-el-cu tylko że ja jestem zalogowany ,a ty p-i-z-d-e-c-zk-o chowasz się ,za jakimś kwiatkiem,zaloguj się napisz mi na priv to sę dowiesz kim jestem .w tym przypadku ty niestety jesteś tchórzem i tyle w temacie.tu nigdy nie było i nie będzie nikogo takiego zalogowanego jak ja co prawdę napisze, więc skończ p-i-e-r-d-o-l-ić błażnie i s-p-i-e-r-d-al-aj do swojej mysiej dziury. jestem do namierzenia .a QUrwa nikogo się nie boję.w przeciwieńswie do ciebie buraku.aaaaa przy okazjio wszystkim dziad transom rychłego splajtowania .Qurwa jak tak słucham tych biednych kierowców to połowe firm w tym beznadziejnym kraju należało by zamknąć i pracodawcę do więzienia na co najmniej 5 lat.Qurwa placzą skamlają .ale na melediwy jeżdzą .... Dziad_Trans do piachu.
Tuczniku ,czy na drodze jesteś tak samo kulturalny i łagodny jak w necie ?
Jak ty zaliczasz psychotesty ?