~Pomidorowa Acidantera napisał(a): Oj wy brudasy z tirów... Leczcie się wszyscy! Piotrki autostrady...odezwał się czysty janusz z pastucha tdi.król dróg wiejskich
~Miedzianoczerwona Szydlica napisał(a): Skoro tak bardzo nie lubisz dziadtrans to dlaczego u takiego pracujesz?pracuję w bardzo dobrej firmie pod każdym względem,a dziad transów omijam z daleka,jak nie masz nic do powiedzenia to morda w kubeł.
~Miedzianoczerwona Szydlica napisał(a): Pracujesz za podstawę i reszta pod stołem. więc nie mów że nie pracujesz u dziada.na wszystko dostaję kwit i na podstawę i na diety i wszystko podpisuje,nie ma pod stołem.ale dziad trans to nie jest pod stołem cz nad stołem .dziad trans to taki co nędznie płaci dużo wymaga albo wcale nie płaci pensji,lub wyjazd w niedziele o 22 godz a powrót piątek w nocy lub sobota rano za niewielką kase ,albo darmowe weekendy w trasie tj dziad.Jeżeli masz wysoką podstawe,diety i na wszysko kwit do tego dobra kasa a zaczynasz pracę w pon rano a kończysz piątek o 14 to nie wydaje mi się żeby to była zła firmaa pauzy dobowe między 11 godzin a 15 godzin więc chyba nie jest zle.czasem zjazdy w czwartek wieczorem i nieraz nocka w tygodniu lub dwie w domu.czego więcej chcieć aaaaaaaaaaaa i auto nowe serwisowane,a bywało często u dziada trup 10 letni przy którym trzeba coś grzebnąć albo ogrzewanie postojowe nie działało.
~Popielaty Hebe napisał(a): Podstawa to nic fajnego. Ma być płacone za godziny z tacho. A dieta to nie wypłata. Więc wychodzi ze dziad. Auta teraz wszyscy mają noweza godz z tacho to nie chcę mieć płacone bo dużo mam postojów to bym z głodu umarł.a tak mam stałą pensje bez względu co robię.
klucznick napisał(a):klucznik przecież na opałowym pracuje a tak się cwani~Popielaty Hebe napisał(a): Podstawa to nic fajnego. Ma być płacone za godziny z tacho. A dieta to nie wypłata. Więc wychodzi ze dziad. Auta teraz wszyscy mają noweza godz z tacho to nie chcę mieć płacone bo dużo mam postojów to bym z głodu umarł.a tak mam stałą pensje bez względu co robię.