Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~On niezalogowany
7 września 2015r. o 7:59
Drodzy kierowcy, jest mi was naprawdę żal. Jesteście tacy cwani za komputerem, a jak trzeba porozmawiać na temat podwyżki, bądź innych "osobistych" spraw, z szefem, to każdy nabiera wody w usta. Ostatnio zrobiłem spotkanie z moimi kierowcami i zgadnijcie, czy ktoś miał jakiś problem. Prosiłem, żeby mi powiedzieli, co ich trapi, itp. ... oczywiście każdy zadowolony z pracy. Naprawdę drodzy pseudo-kierowcy, bo tak was można nazwać (oczywiście, nie obrażając swoich pracowników, bo jestem poniekąd z nich zadowolony), jesteście śmieszni skoro uważacie firmy z Bolesławca za "niegodne polecenia". Jak ktoś już wcześniej zauważył, mówicie że zarabiacie po 8 tys zł, a ciągle wam brakuje pieniędzy. Skoro zarabiacie takie sumy, to dlaczego na każdym parkingu pytacie, czy inni poczęstują was fajkami? Gdzie tutaj logika? Skoro jesteście tacy mądrzy, to dlaczego nie stworzycie własnej firmy transportowej, gdzie będziecie mogli sami rządzić? No, dlaczego? Uważacie, że 5 tys zł, to mała kasa... to proszę na produkcję za 1500 zł, gdzie się natyracie 2 razy więcej. Uważajcie, że niemieccy pracodawcy są lepsi, to dlaczego tam nie pójdziecie? Na zadane pytania sami sobie odpowiedzcie ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Stanisław niezalogowany
7 września 2015r. o 8:43
Skoro ty jesteś taki cwany to się normalnie podpisz. Albo przynajmniej podaj nazwę firmy. Chcemy wiedzieć gdzie jest tak wspaniale.
~klucz-nick niezalogowany
7 września 2015r. o 8:54
~On napisał(a): Drodzy kierowcy, jest mi was naprawdę żal. Jesteście tacy cwani za komputerem, a jak trzeba porozmawiać na temat podwyżki, bądź innych "osobistych" spraw, z szefem, to każdy nabiera wody w usta. Ostatnio zrobiłem spotkanie z moimi kierowcami i zgadnijcie, czy ktoś miał jakiś problem. Prosiłem, żeby mi powiedzieli, co ich trapi, itp. ... oczywiście każdy zadowolony z pracy. Naprawdę drodzy pseudo-kierowcy, bo tak was można nazwać (oczywiście, nie obrażając swoich pracowników, bo jestem poniekąd z nich zadowolony), jesteście śmieszni skoro uważacie firmy z Bolesławca za "niegodne polecenia". Jak ktoś już wcześniej zauważył, mówicie że zarabiacie po 8 tys zł, a ciągle wam brakuje pieniędzy. Skoro zarabiacie takie sumy, to dlaczego na każdym parkingu pytacie, czy inni poczęstują was fajkami? Gdzie tutaj logika? Skoro jesteście tacy mądrzy, to dlaczego nie stworzycie własnej firmy transportowej, gdzie będziecie mogli sami rządzić? No, dlaczego? Uważacie, że 5 tys zł, to mała kasa... to proszę na produkcję za 1500 zł, gdzie się natyracie 2 razy więcej. Uważajcie, że niemieccy pracodawcy są lepsi, to dlaczego tam nie pójdziecie? Na zadane pytania sami sobie odpowiedzcie ...
kierowców trapi niska pensja ty nie chcesz dać podwyżki to o czy mają z tobą rozmawiać?no przykre to jest że na tyle firm lokalnych może dwie się znajdzie gdzie znośnie można popracować to tyle panie przemądżalski.no pseudo szefie podaj nazwe firmy?
~ niezalogowany
7 września 2015r. o 9:33
Nie poda bo jego pracownicy dopiero teraz powiedza co mysla;-) :D
~Stanisław niezalogowany
7 września 2015r. o 9:43
Cwany tylko za komputerem.
7 września 2015r. o 9:52
~ napisał(a): Nie poda bo jego pracownicy dopiero teraz powiedza co mysla;-) :D
pracowników powyganiał wczoraj do roboty ,a dzisiaj pisze głupoty,bo mogli by faktycznie napisać co myślą.
26 września 2015r. o 11:15
miałem okazję porozmawiać z kilkoma kierowcami z naszych lokalnych firm i jakie moje zdziwienie?tylko narzekania i nie padła żadna pozytywna opinia określająca poziom zarobków lub porzadnego traktowania pracownika.to nie żebym się czepiał ale ku dobremu nie idzie .wiem brak kierowców doskwiera ,nawet auta już sprzedają bo nie ma kto jeżdzić.brawo 7 siudmy dom postaw ,a kierowcy podwyżki nie daj.
~Gringo niezalogowany
26 września 2015r. o 11:35
No właśnie i to jest podejscie Polskiego pracodawcy... On musi miec 7 domów,7 mercedesow z czego 1dla psa i 1 dla kota ale ludziom ktorzy robią na niego nie da nic bo zawsze płacz ze miesiac cienki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!