~On napisał(a): Drodzy kierowcy, jest mi was naprawdę żal. Jesteście tacy cwani za komputerem, a jak trzeba porozmawiać na temat podwyżki, bądź innych "osobistych" spraw, z szefem, to każdy nabiera wody w usta. Ostatnio zrobiłem spotkanie z moimi kierowcami i zgadnijcie, czy ktoś miał jakiś problem. Prosiłem, żeby mi powiedzieli, co ich trapi, itp. ... oczywiście każdy zadowolony z pracy. Naprawdę drodzy pseudo-kierowcy, bo tak was można nazwać (oczywiście, nie obrażając swoich pracowników, bo jestem poniekąd z nich zadowolony), jesteście śmieszni skoro uważacie firmy z Bolesławca za "niegodne polecenia". Jak ktoś już wcześniej zauważył, mówicie że zarabiacie po 8 tys zł, a ciągle wam brakuje pieniędzy. Skoro zarabiacie takie sumy, to dlaczego na każdym parkingu pytacie, czy inni poczęstują was fajkami? Gdzie tutaj logika? Skoro jesteście tacy mądrzy, to dlaczego nie stworzycie własnej firmy transportowej, gdzie będziecie mogli sami rządzić? No, dlaczego? Uważacie, że 5 tys zł, to mała kasa... to proszę na produkcję za 1500 zł, gdzie się natyracie 2 razy więcej. Uważajcie, że niemieccy pracodawcy są lepsi, to dlaczego tam nie pójdziecie? Na zadane pytania sami sobie odpowiedzcie ...kierowców trapi niska pensja ty nie chcesz dać podwyżki to o czy mają z tobą rozmawiać?no przykre to jest że na tyle firm lokalnych może dwie się znajdzie gdzie znośnie można popracować to tyle panie przemądżalski.no pseudo szefie podaj nazwe firmy?
~ napisał(a): Nie poda bo jego pracownicy dopiero teraz powiedza co mysla;-) :Dpracowników powyganiał wczoraj do roboty ,a dzisiaj pisze głupoty,bo mogli by faktycznie napisać co myślą.