~ napisał(a): Nie wiem czy udało ci się już zatrybic ale to ty będziesz teraz dzwonił i prosił o pracę, nie odwrotnie. Takie czasy więc nie kozacz. Ale humor sobie na pewno poprawiles tym swoim samouwielbieniem. :-)noooo chyba nie masz racji na dzień dzisiejszy jest 50 ofert pracy c+e i to kierowca wybiera sobie firmę,kierowca już nie musi prosić się o pracę,dziś pracodawcy zależy na pracowniku,zauważyłem ten trend od kiedy pracę można zdobyć w niemiec za konkretną kase.
Napisz jak już rura ci zmięknie.
~OJOJJO napisał(a): Kolego za 5 tyś miedzynarodowka???? to chyba k....wa żart to nawet w citronexie po kraju daja zarobić miedzy3,8tyś a 5tyś a ty mi tu piszesz o passie trzeba mieć trochu nie pokolei zeby latać z tą gazetą i z punktu widzenia przewoźnika bo stawka głodowa i z punktu kierowcy zawsze na czasA jaka Polska firma da zarobic wiecej niz 5000zl na miedzynarodowych? Przeciez przewaznie tyle placa a niektorzy nawet mniej.
~Czesio napisał(a): Polecam Passa. Poszło ku Lepszemu, zarabiamy już 5.. Sporo wolnego. czasu, spędzasz w domu,Spedytorzy. OK. Łojewski, trochę nie Sympatyczny, ale się nie czepia, Spoko Facet. Wogóle jest Fajnie. A. No i ta Beatka, Dla niej warto tam się zatrudnić. Nie rospędzajcie się, to co wiem, Przyjęć Brak. Ps. Jezdzimy,tylko i wyłącznie na Kartach.nie żebym się czepiał ale nadal zarabiacie 3500/miesiąc i dalej bez karty?noooo napisz prawdę bo twój post czesio to fantazja.gdyby tak było jak piszesz to by kolejka do pracy była,a kolejki nie ma .