Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~ niezalogowany
11 października 2015r. o 10:47
~ napisał(a): Jedna Boleslawiecka firma proponuje prace pracownikowi na zwolnieniu lekarskim. Ktos chce miec problem.
NAWET WIEM KTÓRA !! !! !! !! !! :> :> :> :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~On niezalogowany
11 października 2015r. o 11:33
Która firma?
~klucz-nick niezalogowany
11 października 2015r. o 12:11
na olx są ogłoszenia ,zatrudnię kierowce pilnie C+E,najlepsze nasze lokalne dziad-transy,i kilka lepszych firm ukrytych pod tajemniczym telefonem.no to powodzenia 3 tyg pracy i jeden weekend wolny za 4150 pln to jest dopiero dowcip cz poważna praca,nie ośmieszajcie się panowie.
~KieroKiero niezalogowany
11 października 2015r. o 18:01
Panowie, nie rozumiem tego że kierowcy świadomie przyjmują się do tych wszystkich dziad-transów, godzą się na warunki a potem stekają, jak to jest strasznie. Przecież mieszkając w B-c jest sporo możliwości przyjęcia się do firmy z NORMALNYMI warunkami, jak i zarobkami. Citronex, Chomar, Norbert w Zielonej - aż tak daleko? Czy kilka innych firm we Wro. Co lepsze? Być numerkiem, ale jezdzić na legalu, za godziwe pieniądze, czy siedziec u dziada za 4-4.5 na miesiąc i dawać mu się na sobie dorobić? Mieszkam w Bc od zawsze i od 5 lat już jestem kierowca, przerobiłem 4 w firmy wtym czasie gdzie 3 z nich to małe dziad transy, i nie widzę sensu by wybrać coś takiego a nie np Chomar'a czy VOS'a - fakt, jest jak jest ale cholera - liczy się kasa na czas tak? Pozdro
~KKKK niezalogowany
11 października 2015r. o 21:10
~ napisał(a):
~ napisał(a): Jedna Boleslawiecka firma proponuje prace pracownikowi na zwolnieniu lekarskim. Ktos chce miec problem.

Ty będziesz miała problem jak przyjdziesz po zaliczkę :) :)
~ niezalogowany
12 października 2015r. o 8:27
~KKKK napisał(a):
~ napisał(a):

Ty będziesz miała problem jak przyjdziesz po zaliczkę :) :)
W tej firmie zaliczek nie ma:-)
~klucz-nick niezalogowany
12 października 2015r. o 8:30
~KieroKiero napisał(a): Panowie, nie rozumiem tego że kierowcy świadomie przyjmują się do tych wszystkich dziad-transów, godzą się na warunki a potem stekają, jak to jest strasznie. Przecież mieszkając w B-c jest sporo możliwości przyjęcia się do firmy z NORMALNYMI warunkami, jak i zarobkami. Citronex, Chomar, Norbert w Zielonej - aż tak daleko? Czy kilka innych firm we Wro. Co lepsze? Być numerkiem, ale jezdzić na legalu, za godziwe pieniądze, czy siedziec u dziada za 4-4.5 na miesiąc i dawać mu się na sobie dorobić? Mieszkam w Bc od zawsze i od 5 lat już jestem kierowca, przerobiłem 4 w firmy wtym czasie gdzie 3 z nich to małe dziad transy, i nie widzę sensu by wybrać coś takiego a nie np Chomar'a czy VOS'a - fakt, jest jak jest ale cholera - liczy się kasa na czas tak? Pozdro
jeżeli 4-4,5 to dziadowski zarobek to jaki dla ciebie jest słuszny zarobek?podałeś wyżej takie sobie te firmy ja ich nie uważam za super,no ale dla jednego 5 zł to dużo dla drugiego mało.sądząc po twoim wpisie zarabiasz więcej jak 4,5 to napisz ile robisz kilometrów jakie pauzy jazda dzień/noc ,no wiesz wszystko razem tworzy zarobek.
~KieroKiero niezalogowany
12 października 2015r. o 10:08
Klucz-nick - jeżdząc w Chomarze, choćby się świat palił, zarobisz 5tysi minimum. Zarobek w takich firmach - gdzie aut jest sporo to z reguły 5-5.5 nawet pod 6. Citronex nie wiem jak jest z kasą, ale znajomych dwóch mam, nie narzekają. Z tym że tam kilometry. W norbercie zarobisz podobnie jak w chomarze, ale z tego co się orientuje - w Norbercie teraz jest 2/1 a to jest super sprawa, jak lubisz pobyć w domu, i nie siedzieć prawie miesiąc w kabinie. Poczytaj, podzwoń. 4-4.5 to jest dziadowski zarobek - jako driver powinieneś to wiedzieć - dlaczego masz siedzieć w kabinie 90% miesiąca za 4 tysie, jak możesz robić to samo za 5.5? Co złego jest w np w Chomarze? Kasa na czas, serwis na czas, zero przeginek, ja nawet nie odczuwam jakiegoś super wielkiego ciśnienia. 12 dni w trasie, 3-4 dni w domu. Głównie jazda w dzień, ale różnie bywa. Jak się dogadasz - nie dojeżdżasz do Wro, tylko do Legnicy. To już bliżej. Swoje auto - w miarę nowe, czyste, sprawne. Czego więcej chcieć?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.