~CZARNY V 8 niezalogowany 24 stycznia 2016r. o 22:36
Co do jednego to jak byś nie jezdził tu w okolicy Bolesławca to zarobisz tyle samo,czy na frachcie,czy na km. bo jest zmowa pracodawców w tym regionie,ale jak co do przyuczenia to rewelacji nie ma,musi się liczyc z oszustwem i nieuczciwym rozliczeniem.Ale odwalisz stażowe i wal dalej bo tu nie na co szukac przyszłoscci.
Ciekawa propozycja z Passaa, tak więc jakbym się tam dostał to na pewno będe pytał do obsady o Ciebie Jacek :p Poza tym lokalizacja też fajna, bo to rzut beretem ode mnie.
~CZARNY V 8 niezalogowany 28 stycznia 2016r. o 4:16
Kolego,owszem są,ale pytanie.Czy chcesz jezdzic po to aby jeżdzic,czy aby zarabiac kase?Bo to co znajdziesz tu w okolicy to nic ciekawego,pozatym nigdy nie doliczysz sie wyplaty itd.Już jak tak b.chcesz jezdzic wokół komina to poszukaj roboty na wywrotke.Idzie ku wiosnie to i moze juz szukaja kierowcow.
Witam koledzy kierowcy mam pytanie, wyjeżdżam do Anglii i będę wracał pod koniec tygodnia wypadnie mi pauza w sobotę w nocy w Niemczech wiem że tam jest zakaz jazdy w niedzielę czy mogę spać w aucie czy muszę korzystać z hotelu?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.