Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Gringo niezalogowany
21 lutego 2016r. o 9:48
Panowie co byscie chcieli?? Jak jedyne co reprezentujecie na drodze to chamstwo i arogancje! Wszedzie wymuszacie pierszenstwo, myslicie ze jestescie królami na drodze, stwarzacie ogromne zagrozenie, zawsze sie wam spieszy.Poprostu 5 na 10 kierowcow to buraki!! Najgorszy kierowca w Europie to Polak,Slowenczyk i Litwin.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gringo niezalogowany
21 lutego 2016r. o 9:53
Za takie zachowania to powinniscie dostac co najwyzej kopa w d.. I wypad z firmy. Przypuszcxam ze tak niedlugo sie stanie. Do nie dawna was bronilem, tez krzyczalem o podwyzki dla was ale kiedy zobaczylem wasze zachowania i chamstwo to wiem jedno. Na 1 zl podwyzki nie zaslugujecie! Oczywiscie sa tez normalni kierowcy.
~Gringo niezalogowany
21 lutego 2016r. o 9:53
Za takie zachowania to powinniscie dostac co najwyzej kopa w d.. I wypad z firmy. Przypuszcxam ze tak niedlugo sie stanie. Do nie dawna was bronilem, tez krzyczalem o podwyzki dla was ale kiedy zobaczylem wasze zachowania i chamstwo to wiem jedno. Na 1 zl podwyzki nie zaslugujecie! Oczywiscie sa tez normalni kierowcy.
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 10:02
~Gringo napisał(a): Panowie co byscie chcieli?? Jak jedyne co reprezentujecie na drodze to chamstwo i arogancje! Wszedzie wymuszacie pierszenstwo, myslicie ze jestescie królami na drodze, stwarzacie ogromne zagrozenie, zawsze sie wam spieszy.Poprostu 5 na 10 kierowcow to buraki!! Najgorszy kierowca w Europie to Polak,Slowenczyk i Litwin.
jakby nie my to byś z głodu zdechł buraku. :P
~Stanislaw niezalogowany
21 lutego 2016r. o 10:55
Gringo to facet w kapeluszu który jedzie matizem jak c...a zobaczy tira i jest osr..y. lepiej Gringo przestań się tu wypowiadać bo widać że nie jesteś w temacie.
~x niezalogowany
21 lutego 2016r. o 11:25
tak jak piszesz kolego 3.5 , max to 3,800 na kierowcę na miesiąc a te 5 czy 7 to chyba we dwóch, 99% aut z PASA .od Hrabiego czy Eurospedów na strefę dojeżdża bez kart dopiero logowanie po załadunku a niech się ten kolega z Pasa pochwali ilu PASA. euro ITD.. jezdzi w pojedynczych obsadach na dwóch lub więcej kartach kartach
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 11:37
~x napisał(a): tak jak piszesz kolego 3.5 , max to 3,800 na kierowcę na miesiąc a te 5 czy 7 to chyba we dwóch, 99% aut z PASA .od Hrabiego czy Eurospedów na strefę dojeżdża bez kart dopiero logowanie po załadunku a niech się ten kolega z Pasa pochwali ilu PASA. euro ITD.. jezdzi w pojedynczych obsadach na dwóch lub więcej kartach kartach
oto prawda o lokalnych ......-transach,wystąpiłem kiedyś gościnnie w pass, to się zgadza,a 3 800 to po 4 latach,zgroza ;(
~Kierowca pasa. niezalogowany
21 lutego 2016r. o 13:15
Ja tam u nich jeżdżę 3 lata. Zarabiam 4,8.żadna tajemnica.zaczynałem od 3,5. mam 2 letnią Skakankę. Nie ma mowy o jezdzie bez kart. Wiem na 100% starsi kierowcy, zarabiają ponad 5. Super atmoswera, nikt się nie czepia, robimy swoje i w Piątki jesteśmy w domku,wyjeeżdzam w poniedziałek, sporadycznie w Niedziele. Panowi nie wpowiadajcie się na temat Pasa, siejecie Fermęt, a wasze wypowiedzi, nie mają nic wspólnego z żeczywistością. Super Firma dla młodych, nie doświadzczonych Kierowców. O jest i minus, tej Firmy, brak parkingu, dla naszych osobówek, na Zabłociu, wkurza mnie to do Łez.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza