Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~CZARNY V 8 niezalogowany
19 lutego 2016r. o 21:16
Marcinku,jak rozumiem jestes synkiem jakiegos dziadtransa i jezdzisz pewnie MERCEDESEM stąd tak krytykujesz innych.Jak tak cie duma rozpiera to podpisz sie jak nalezy.Albo po prostu idz l. . .d. . .tacie. Kto wam dziady bedzie jazdzil jak rencistów braknie(albo po prostu was oleją)A co do zakładani firm to tak jakby porównac zrobienie dzi. . . prawa jazdy dawniej jak zaczynaliscie a dzis.Dlatego nie komentuj tego że kierowca domaga sie podwyzki,bo jak ty fajfusie,szefie,lub synku szefa biezesz fracht za dam. . .ch. . . bo lepiej tak niż wcale-to kogo to interesuje.A jak na paliwo nie masz to zamknij ten syf,sprzedaj laptopa,zwolnij rodzinke z pracy i głupio nie komentuj.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jacek niezalogowany
19 lutego 2016r. o 22:27
A dla niedowiarków dodam. Ze Weterani, tz. Kierowcy którzy w PAASSie pracują od początku mają ok. 6 tyś. Pokaż mi taką firmę tu w okolicy. Od piątku rano w domu, do poniedziałku po południa, i często w Srodę, jesteś z powrotem, na 9 godz, lub więcej. Nie ma jazdy bez Kart, auta nowe, tam nic nie podłożysz, a po kraju nie latamy, no czasami trafi się Austria Poznań. To co wiem na tą chwilę przyjęć brak. Ale mogę się mylić. Zapytajcie się Slicznej Beatki. Sympatyczna Dziunia, z kwitkiem was nie odprawi. Kurcze chyba pujdę do Roberta. Ł. Po podwyżkę, za darmową reklamę.Może tak. 5,5.?? Fajne by było.
~Stanislaw niezalogowany
20 lutego 2016r. o 9:52
Jacek wchodzisz w d.... bez masła.
14593
#klucznick nieaktywny
20 lutego 2016r. o 19:23
~Jacek napisał(a): A dla niedowiarków dodam. Ze Weterani, tz. Kierowcy którzy w PAASSie pracują od początku mają ok. 6 tyś. Pokaż mi taką firmę tu w okolicy. Od piątku rano w domu, do poniedziałku po południa, i często w Srodę, jesteś z powrotem, na 9 godz, lub więcej. Nie ma jazdy bez Kart, auta nowe, tam nic nie podłożysz, a po kraju nie latamy, no czasami trafi się Austria Poznań. To co wiem na tą chwilę przyjęć brak. Ale mogę się mylić. Zapytajcie się Slicznej Beatki. Sympatyczna Dziunia, z kwitkiem was nie odprawi. Kurcze chyba pujdę do Roberta. Ł. Po podwyżkę, za darmową reklamę.Może tak. 5,5.?? Fajne by było.
nikt tam nie pracuje od początku powstania firmy ,najdłuższy staż kierowcy to około 5 lat ,a firma ma ok 10 lat?tam mają 6 tyś ,ale na auto ,a w aucie jest dwóch kierowców więc mają po 3 tyś lub 3,5 tyś/miesiąc :P zjeżdzają b często w soboty itp jeżeli pracują tylko we wtorek i czwartek to skąd zarobki w firmie ?? a przyjęcia są cały czas i bez stażu biorą ,powyższy post to kłamstwo i reklama :P

Dopisane 20.02.2016r. o godz. 19:23:

jak tak czytam o tych B-ckich .......-transach to ręce opadają,koledzy kierowcy uciekajcie do pracodawców niemieckich tu się nic nie zmieni,wypłat nie podniosą bo splajtują ;(
~desdemona niezalogowany
20 lutego 2016r. o 21:34
Klucznick dzia.u weź się do roboty fajfusie !
~Jacek niezalogowany
20 lutego 2016r. o 21:50
Odnośnie Paassa.Nie będąc Gołosłowny. A. Ojciec. I Syn. Panowie z Brzeznika. Ile tam pracują.?? Zresztą Tomek, tz. syn, pracuje pd początku Firmy.A Panowie z Nowogrodzca.?? Następnie. Ja mam 5. Mój zmiennik, po roku.4. 5+4=?? Za Boga nie wychodzi mi 6. na aucie.
~Olek niezalogowany
20 lutego 2016r. o 22:05
To co wiem. W Pasie Kierowcy Smigają na Ryczałcie. W muśl zasady. Czy się jezdzi czy siedzi w Domyu, Kaskę ma się ciągle tą samą. Sam tam jezdziłem 2 lata temu, ale z przyczyn rodzinnych musiałem odpuścić, ale na pewno do nich jeszcze wróce. Szkoda na pewno do tej pory miałbym koło 5 tys, a tak znowu będę startował od 3,5 tyś.
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 9:34
przestańcie pieprzyć że tam się 5 zarabia,3,5 to max :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza