~Jacek napisał(a): A dla niedowiarków dodam. Ze Weterani, tz. Kierowcy którzy w PAASSie pracują od początku mają ok. 6 tyś. Pokaż mi taką firmę tu w okolicy. Od piątku rano w domu, do poniedziałku po południa, i często w Srodę, jesteś z powrotem, na 9 godz, lub więcej. Nie ma jazdy bez Kart, auta nowe, tam nic nie podłożysz, a po kraju nie latamy, no czasami trafi się Austria Poznań. To co wiem na tą chwilę przyjęć brak. Ale mogę się mylić. Zapytajcie się Slicznej Beatki. Sympatyczna Dziunia, z kwitkiem was nie odprawi. Kurcze chyba pujdę do Roberta. Ł. Po podwyżkę, za darmową reklamę.Może tak. 5,5.?? Fajne by było.
nikt tam nie pracuje od początku powstania firmy ,najdłuższy staż kierowcy to około 5 lat ,a firma ma ok 10 lat?tam mają 6 tyś ,ale na auto ,a w aucie jest dwóch kierowców więc mają po 3 tyś lub 3,5 tyś/miesiąc :P zjeżdzają b często w soboty itp jeżeli pracują tylko we wtorek i czwartek to skąd zarobki w firmie ?? a przyjęcia są cały czas i bez stażu biorą ,powyższy post to kłamstwo i reklama :P
Dopisane 20.02.2016r. o godz. 19:23:
jak tak czytam o tych B-ckich .......-transach to ręce opadają,koledzy kierowcy uciekajcie do pracodawców niemieckich tu się nic nie zmieni,wypłat nie podniosą bo splajtują ;(