Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 13:36
~Kierowca pasa. napisał(a): Ja tam u nich jeżdżę 3 lata. Zarabiam 4,8.żadna tajemnica.zaczynałem od 3,5. mam 2 letnią Skakankę. Nie ma mowy o jezdzie bez kart. Wiem na 100% starsi kierowcy, zarabiają ponad 5. Super atmoswera, nikt się nie czepia, robimy swoje i w Piątki jesteśmy w domku,wyjeeżdzam w poniedziałek, sporadycznie w Niedziele. Panowi nie wpowiadajcie się na temat Pasa, siejecie Fermęt, a wasze wypowiedzi, nie mają nic wspólnego z żeczywistością. Super Firma dla młodych, nie doświadzczonych Kierowców. O jest i minus, tej Firmy, brak parkingu, dla naszych osobówek, na Zabłociu, wkurza mnie to do Łez.
super reklama parkingowa,no ja nie planuje pracy u któregoś z naszych dziad transów ale z tego co mi wiadomo to pan D na podwójnej płaci 6500 wyjazd w pon pow piąt,a pan S na podwójnej 7600 wyjazd niedz lub pon pow piąt lub sobota,a ty piszesz 3500 a po 4 latach podwyżka 300 ,zarabiają ponad 5000 i tu śmiech ,niech ci będzie to dyskusja szybciej się skończy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~x niezalogowany
21 lutego 2016r. o 15:47
dobre sobie pan D 6,5tys chyba na dwóch , napisz lepiej jaki macie nadzór nad jazdą..... tempomat spięty z GPS i tylko tel dlaczego jezdzisz na ...e a nie tępomacie, tankowanie tylko od 6-22 bo pózniej możesz ukraść a po 18 latają wynośic smiecie po 5 razy akurat jak tankujesz i lukają czy oby napewno do baku tankujesz, co z tego że w środę z rana wrócisz jak i tak do domu nie pojedziesz bo ci auto osobowe zastawią w tym błocie bagnie i tak przesiedzisz w ciężarówce , a parkowanie w piątki wieczorem tam ciężarówki to koszmar, zero oswietlenia na placu parkowanie na żyletki powiedz ile razy kierowcy sciągneli lusterka jeden drugiemu a bywało i gorzej. pracowalem tam kiedys i wiem jak tam jest i nie mów że w ostatnich latach aż tak się pozmieniało

Zastosowana autokorekta

2346
#gustaw nieaktywny
21 lutego 2016r. o 15:57
Klucznick jest dobry wszystko wie i wszedzie pracował. Wypowiada się w kaźdym temacie !! !!
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 16:08
gustaw napisał(a): Klucznick jest dobry wszystko wie i wszedzie pracował. Wypowiada się w kaźdym temacie !! !!
pojeżdzij i sprawdż jak się robi w branży to się pewne rzeczy wie,to nie jest bełkot parkingowy,a wszędzie to nie pracowałem,pracuję tylko w firmach w których kończy sie robote w piątek o 17 pod domem(nie w Drezden)a zaczyna w poniedziałek np o 3-4 rano(nie o 22 w niedziele)i gdzie zarobki zaczynają się na 5 a nie kończą,tam gdzie ty masz już sufit to u mnie dopiero zaczyna się podłoga :P

Dopisane 21.02.2016r. o godz. 16:08:

~x napisał(a): dobre sobie pan D 6,5tys chyba na dwóch , napisz lepiej jaki macie nadzór nad jazdą..... tempomat spięty z GPS i tylko tel dlaczego jezdzisz na ...e a nie tępomacie, tankowanie tylko od 6-22 bo pózniej możesz ukraść a po 18 latają wynośic smiecie po 5 razy akurat jak tankujesz i lukają czy oby napewno do baku tankujesz, co z tego że w środę z rana wrócisz jak i tak do domu nie pojedziesz bo ci auto osobowe zastawią w tym błocie bagnie i tak przesiedzisz w ciężarówce , a parkowanie w piątki wieczorem tam ciężarówki to koszmar, zero oswietlenia na placu parkowanie na żyletki powiedz ile razy kierowcy sciągneli lusterka jeden drugiemu a bywało i gorzej. pracowalem tam kiedys i wiem jak tam jest i nie mów że w ostatnich latach aż tak się pozmieniało
co to za bełkot?napisz konkretnie bo nie wiem o czym bredzisz,jak byś był z branży to byś wiedział kto i gdzie ile płaci i jak się nazywa,ja nie mam żadnego nadzoru,bo u dziadów nie robię,wiem o jakiej firmie piszesz tak tam właśnie są gps i głupie tel,żegnaj buraku. :P

Zastosowana autokorekta

~desdemona niezalogowany
21 lutego 2016r. o 16:27
klucznick pierdoło biore cie do mnie. Czytam że jesteś fachowcem. Będziesz u mnie pchał taczkę za 5 z przodu !!
14593
#klucznick nieaktywny
21 lutego 2016r. o 16:29
~desdemona napisał(a): klucznick pierdoło biore cie do mnie. Czytam że jesteś fachowcem. Będziesz u mnie pchał taczkę za 5 z przodu !!
mam 11 za godz + 24 diety mało dajesz. :)
~Antek niezalogowany
21 lutego 2016r. o 17:19
Za 11 zł zdomu nie wychodzę apropos twojejgo podpalacza piwnicy nigdy jego nie złapiesz skoro w ciężarowe mieszkasz
14593
#klucznick nieaktywny
5 marca 2016r. o 13:53
~Antek napisał(a): Za 11 zł zdomu nie wychodzę apropos twojejgo podpalacza piwnicy nigdy jego nie złapiesz skoro w ciężarowe mieszkasz
jeżdze ciężarówką ,a mieszkam w domu,Antek,ja też za 11 zł z domu nie wychodzę,a tu niespodzianka ja wychodzę za 11? :P

Dopisane 05.03.2016r. o godz. 13:53:

klucznick napisał(a):
~Antek napisał(a): Za 11 zł zdomu nie wychodzę apropos twojejgo podpalacza piwnicy nigdy jego nie złapiesz skoro w ciężarowe mieszkasz
jeżdze ciężarówką ,a mieszkam w domu,Antek,ja też za 11 zł z domu nie wychodzę,a tu niespodzianka ja wychodzę za 11? :P
a jak bedziesz szukał pracy kierowco ,a trafisz na firmę z Tomaszowa co ma jedno auto to nie polecam pracy tam,a dlaczego?no wiesz jak to u nas obiecanki cacanki a głupiemu radośc. :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!