~Stanislaw napisał(a): U Niemca jest jeden duży plus. Masz wszystko legal nic pod stolem. I nie przesadzaj kolego wychodzi lepiej niż 1250€ jak by tak było nikt normalny by tam nie pracował.masz rację wychodzi lepiej,tylko nie mi więc dlaczego mam tyrać na niemca?jeżeli ktoś nie ma pracy albo u dziada jeżdzi za 3500 to u niemca ma teoretycznie raj,ja kończe piątek zaczynam poniedziałek pauzy 11-15 godz lekka robota i fajna kasa i jestem zadowolony :P
~Bobek napisał(a): Omijajcie z daleka firmę M z Zebrzydowej.Jeżdżą tandemami do 12 ton.Załadunki w Olszynie spoko,ale powroty tragedia.Po trzy załadunki i 4 rozładunki bo trzeba zdać euro palety.A załadunki w takich miejscach, że trzeba wyjechać tandemem np. na osiedle domków jednorodzinnych bo tam jest rodzinna firma i jest jedna paleta do załadowania.A rozładunki np.centrum Berlina do tureckiego meczetu,do Lipska do centrum handlowego-na deptaku rozładunek.No i widok Leona po tygodniu tej nerwówki-BEZCENNY!a Leon to ojciec Joaski?super gość jak się go pytałem ilę zarobie to on mnie się pyt cz chcę pracować?a ja mu na to żę czsy cz chcę pracować mineły teraz kierowcy decydują gdzie i za ile :P