Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Stanislaw niezalogowany
25 sierpnia 2016r. o 17:59
To na ch... tu zaglądasz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Stanislaw niezalogowany
25 sierpnia 2016r. o 17:59
To na ch... tu zaglądasz
~Luk niezalogowany
25 sierpnia 2016r. o 20:30
No właśnie o tym mówiłem...
~klucznick niezalogowany
26 sierpnia 2016r. o 8:37
~Stanislaw napisał(a): U Niemca jest jeden duży plus. Masz wszystko legal nic pod stolem. I nie przesadzaj kolego wychodzi lepiej niż 1250€ jak by tak było nikt normalny by tam nie pracował.
masz rację wychodzi lepiej,tylko nie mi więc dlaczego mam tyrać na niemca?jeżeli ktoś nie ma pracy albo u dziada jeżdzi za 3500 to u niemca ma teoretycznie raj,ja kończe piątek zaczynam poniedziałek pauzy 11-15 godz lekka robota i fajna kasa i jestem zadowolony :P
~Bobek niezalogowany
26 sierpnia 2016r. o 22:52
Omijajcie z daleka firmę M z Zebrzydowej.Jeżdżą tandemami do 12 ton.Załadunki w Olszynie spoko,ale powroty tragedia.Po trzy załadunki i 4 rozładunki bo trzeba zdać euro palety.A załadunki w takich miejscach, że trzeba wyjechać tandemem np. na osiedle domków jednorodzinnych bo tam jest rodzinna firma i jest jedna paleta do załadowania.A rozładunki np.centrum Berlina do tureckiego meczetu,do Lipska do centrum handlowego-na deptaku rozładunek.No i widok Leona po tygodniu tej nerwówki-BEZCENNY!

Zmoderowano 29.08.2016 godz.10:53 - powód: (moderator)
~klucznick niezalogowany
27 sierpnia 2016r. o 8:48
~Bobek napisał(a): Omijajcie z daleka firmę M z Zebrzydowej.Jeżdżą tandemami do 12 ton.Załadunki w Olszynie spoko,ale powroty tragedia.Po trzy załadunki i 4 rozładunki bo trzeba zdać euro palety.A załadunki w takich miejscach, że trzeba wyjechać tandemem np. na osiedle domków jednorodzinnych bo tam jest rodzinna firma i jest jedna paleta do załadowania.A rozładunki np.centrum Berlina do tureckiego meczetu,do Lipska do centrum handlowego-na deptaku rozładunek.No i widok Leona po tygodniu tej nerwówki-BEZCENNY!
a Leon to ojciec Joaski?super gość jak się go pytałem ilę zarobie to on mnie się pyt cz chcę pracować?a ja mu na to żę czsy cz chcę pracować mineły teraz kierowcy decydują gdzie i za ile :P

Zmoderowano 29.08.2016 godz.10:54 - powód: (moderator)
~... niezalogowany
27 sierpnia 2016r. o 10:24
A co tam u arturka z bolesławic? Słyszałem że go skarbowy wydymał za przekręty podatkowe i jest bankrutem. Podobno jeździ u kogoś na lewo bo biedak do końca życia nie będzie mógł zarobić grosza na legalu. Wie ktoś u kogo jeździ?
~CZARNY V 8 niezalogowany
27 sierpnia 2016r. o 15:52
Ostatnio gnoja widzialem jak jezdzil u prymusa DZIADTRANSOW czyli szanownego Pana Witnika z Chosciszowic.Jeden i drogi to asy ze ooojooooj.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza