~Żołnierz napisał(a): Wiem, że w prywatnych zakładach można zarobić całkiem niezłą kasę, jednakże jeżeli ktoś ma uregulowany stosunek do służby wojskowej i odbył zasadniczą służbę wojskową lub ukończył szkolenie przygotowawcze, posiada prawo jazdy kat. "C" i stopień szer. lub st. szer. to zapraszam do jednostki wojskowej w Bolesławcu. Telefon (dostępny z komórki lub stacjonarnego) do kadr 261 646 608. Pewna pensja, bez zwłoki co miesiąc na koncie 2341,96zł. W przypadku nie przydzielenia mieszkania służbowego dodatkowo wypłacana należność za brak kwatery 570zł.te nędzne 2300 to na strefie w wykrotach więcej płacą ,nie ośmieszaj się,a tak na marginesie tj temat c+e ,a nie wojenka :P
Zapraszam.
~klucznick napisał(a):~Żołnierz napisał(a): Wiem, że w prywatnych zakładach można zarobić całkiem niezłą kasę, jednakże jeżeli ktoś ma uregulowany stosunek do służby wojskowej i odbył zasadniczą służbę wojskową lub ukończył szkolenie przygotowawcze, posiada prawo jazdy kat. "C" i stopień szer. lub st. szer. to zapraszam do jednostki wojskowej w Bolesławcu. Telefon (dostępny z komórki lub stacjonarnego) do kadr 261 646 608. Pewna pensja, bez zwłoki co miesiąc na koncie 2341,96zł. W przypadku nie przydzielenia mieszkania służbowego dodatkowo wypłacana należność za brak kwatery 570zł.te nędzne 2300 to na strefie w wykrotach więcej płacą ,nie ośmieszaj się,a tak na marginesie tj temat c+e ,a nie wojenka :P
Zapraszam.
Zastosowana autokorekta
~klucznick napisał(a): te nędzne 2300 to na strefie w wykrotach więcej płacą ,nie ośmieszaj się,a tak na marginesie tj temat c+e ,a nie wojenka :P
~anty ..k napisał(a):nie spinaj się bo ci żyłka gdzieś tam pierdyknie.napisz jeszcze raz bo to co napisałeś to chyba sam nie rozumiesz ;( trochę starszy jestem chłopczyku i w przeciwieństwie do ciebie mierna istoto wiem co piszę, :P~klucznick napisał(a):~Żołnierz napisał(a): Wiem, że w prywatnych zakładach można zarobić całkiem niezłą kasę, jednakże jeżeli ktoś ma uregulowany stosunek do służby wojskowej i odbył zasadniczą służbę wojskową lub ukończył szkolenie przygotowawcze, posiada prawo jazdy kat. "C" i stopień szer. lub st. szer. to zapraszam do jednostki wojskowej w Bolesławcu. Telefon (dostępny z komórki lub stacjonarnego) do kadr 261 646 608. Pewna pensja, bez zwłoki co miesiąc na koncie 2341,96zł. W przypadku nie przydzielenia mieszkania służbowego dodatkowo wypłacana należność za brak kwatery 570zł.te nędzne 2300 to na strefie w wykrotach więcej płacą ,nie ośmieszaj się,a tak na marginesie tj temat c+e ,a nie wojenka :P
Zapraszam.
Oj klucznick w dupie byłeś i jesteś i bedziesz? o czy ty piszesz ? chłopaczku sam nie wiesz co ty myślisz czy za ciebie mysla ? w jakiej strefie i co ty porównunjesz ? cos usłyszałeś i myslisz ze wiesz ? gówno jadłeś i gówno wiesz i i gówno myslisz .....kgo chcesz tutaj wk....ić .Nawet się nie wypowiadaj na tematy które inni juz dawno przerobili ,co do wojska to ok Jak ktos bedzie chciał to idzie ja mam podoficerski i co? miałem i co roku mnie nagagabuja mimo 40 .Na strefie ? oczym ty piszesz ? idź i Kocham Bolec.Info nij sobie działkę i popraw to ubotem to moze zaczniesz mysleć ....
~do: Klucznik napisał(a):to nie żebym był złośliwy ale jak ktoś ma C i trochę oleju w głowie to zarobi 4000 -4500 pln :) nie będąc wojakiem.~klucznick napisał(a): te nędzne 2300 to na strefie w wykrotach więcej płacą ,nie ośmieszaj się,a tak na marginesie tj temat c+e ,a nie wojenka :P
@Klucznik
Może masz i rację. Ja nie wiem jakie są zarobki w strefie w Wykrotach, więc się nie wypowiadam.
Zapomniałem jednak napisać, że to kwota netto, czyli to co wpływa na rachunek bankowy.
Czyli 2341,96zł (po odtrąceniu składki na PZU) + świadczenie mieszkaniowe 570zł
2911,96 zł na rękę.
Zapraszam szeregowych i starszych szeregowych z prawem jazy kat. C (nie są wymagane jakieś dodatkowe cywilne certyfikaty).
Telefon do kadr 261 646 608.
Żołnierz