Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gender od tolerancji do totalitaryzmu
7623
#Cani nieaktywny
13 stycznia 2015r. o 14:47
Gender to kompromitacja z punktu widzenia naukowego.
Czekam na podważenie danych i argumentów z tego filmu!

...Ale się nie doczekam - to żywa naukowa prawda.[img=1421156767_9v9kuno.jpg]

Dopisane 13.01.2015r. o godz. 14:47:

Cani napisał(a): Gender to kompromitacja z punktu widzenia naukowego.
Czekam na podważenie danych i argumentów z tego filmu!

...Ale się nie doczekam - to żywa naukowa prawda.

A i jeszcze film
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13051
#Virgo nieaktywny
13 stycznia 2015r. o 14:47
~Henryk napisał(a): (...) Takie właśnie mają zadenie media głównego nurtu (liberalne). Poniżyć i pogrążyć ludzi i instytucje, które mówią prawdę. Prawdę dzięki której ludzie nie staną się bezwolnymi Pawkami Morozwowami, bo wówczas trudniej będzie się rządzącym z nami uporać. Niech żyje rodzina. Zauważ w tym o czym piszę szerszy kontekst!

Zacytowałam napisane przez Ciebie ,bardzo mądre zdanie. Masz nadzieję , iż mądrość trafi do szerokiej liczby odbiorców ? Nawet tutaj , na forum? Żeby zrozumieć dogłębnie sens czyjejś wypowiedzi , nalezy zastanowić się...Ilu , sposród ilu , ma czas i chcęci by po przeczytaniu pewnych treści , zastanowic się nad ich sensem.Mało...Gdybyś napisał zdanie - Precz z komuną !! " miałbyś o wiele większy odbiór i brawa.Dlaczego ? Bo to króciutkie zdanko , nie wymaga myślenia. Wystarczy hasło... ;(

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~Henryk niezalogowany
13 stycznia 2015r. o 14:54
Virgo, miło mi. Oczywiście, że wierzę w mądrość ludzką polegająca na wyrobieniu sobie własnego (niekoniecznie zgodnego z moim) zdania. Zdania, które obejmie szerszy kontekst mając na względzie mechanizmów które rządzą naszym światem, a nie tylko monitor i dwa głośniki. Ja sam popełniłem i popełniam wiele błędów w życiu, ale logika i obserwacja tego co się dzieje nie tylko w Polsce, ale i na świecie utwierdza mnie, że pielęgnowanie tradycyjnego modelu rodziny leży w interesie nas wszystkich bez względu na płeć, wyznanie, rasę czy nawet orientację seksualną.
211
skorn
13 stycznia 2015r. o 15:08
Virgo napisał(a): Ilu , sposród ilu , ma czas i chcęci by po przeczytaniu pewnych treści , zastanowic się nad ich sensem.

Już to widzę, jak twój przyjaciel falco, z którym dzielisz poglądy, zastanawia się nad sensem tego, co pisze Henryk.

"Sukienkowi to, sukienkowi sr.amto, wszędzie pedofile, tylko boże narodzenie fajne"

<i>
2900
#falco nieaktywny
13 stycznia 2015r. o 15:08
ten ''szerszy konspekt'' wielu zauważa tylko niewielu chce o nim pisać... ;)
zauważ jak niewielu w tym co piszę w odniesieniu do kleru widzi w tym moją niechęć nie do kleru a do wiary... ;) w tym są też różnice których nikt NIE CHCE ZAUWAŻYĆ co podkreślam :D
nie mam nic do czyjejś ''wiary'' do kleru aż za dużo... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 stycznia 2015r. o 15:10
~Henryk napisał(a): Nikogo nie zamierzam kontrolować (no może za wyjątkiem swoich dzieci) ...

Dzieci też nie należy kontrolować, są jak strzały z łuku wypuszczone , lecą tam gdzie chcą i nawet Robin Chud nie potrafi ich kontrolować.

Można o nie dbać , jak potrafi Piękna Kobiecość , ale nie można kształtować ... sumienia.

A wracając do sprawy, jaki masz interes ... aby kolejnego celebrytę na piedestały wynosić ?

Dziesięć , czy dwadzieścia peelenów ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13051
#Virgo nieaktywny
13 stycznia 2015r. o 15:14
~Henryk napisał(a): (...)Ja sam popełniłem i popełniam wiele błędów w życiu, ale logika i obserwacja tego co się dzieje nie tylko w Polsce, ale i na świecie utwierdza mnie, że pielęgnowanie tradycyjnego modelu rodziny leży w interesie nas wszystkich bez względu na płeć, wyznanie, rasę czy nawet orientację seksualną.

Też tak uważam , staram sie tak postępować i uczyć młodsze pokolenie(nie , nie jestem nauczycielką ) tradycji , jakie winna kultywować polska rodzina. Wskazywać na wartości , które zawsze winny przyswiecać człowiekowi.
Kto wie co to znaczy "wartosci" ;)

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~Robin Hood Panienko niezalogowany
13 stycznia 2015r. o 15:15
To najśmieszniejsza rzecz na świecie.
Faceci którzy z racji funkcji zawodowej są odizolowani od seksu i erotyki mają w tym temacie najwięcej do powiedzenia.

Klechy wara od alkowy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.