~Łaciata napisał(a): Kurai , jesteś burakiem jakich mało. Pretensje do obsługi sklepu? Paranoja! Brak kultury z Twojej strony. N ie nauczono porządku? Wstyd! Ktoś wcześniej napisał, jaka obraza, że trzeba to opisywać, tu, na portalu. Ja pierniczę - żenada! Też pracuję w sklepie i wiem, ile roboty dodatkowej jest przez takich buraków.
~kurai napisał(a):
~kurai napisał(a): W galerii w kolporterze pracownik starszy Pan poucza klientów żeby odkładali gazetki w dokładnie w to miejsce z którego wzieli ;) jeżeli nie chcą kupić bo ich jednak nie interesuje.
Po częsci chce szacunku dla swojej pracy. Tylko że będąc w markecie jeśli po drodze do kasy zrezygnujemy z jakiegoś towaru odkładamy go byle gdzie lub będąc w sklepie odzieżowym obuwniczym towar którego nie kupujemy zostawiamy przy kasie lub na przeznaczonych do tego celu wieszakach pożądek z tym robi obsługa.
Będąc klientem na pewno nikt nie życzy sobie być pouczanym bez znaczenia na wiek lub za ile zrobił zakupy prawda?
~kurai napisał(a): W galerii w kolporterze pracownik starszy Pan poucza klientów żeby odkładali gazetki w dokładnie w to miejsce z którego wzieli ;) jeżeli nie chcą kupić bo ich jednak nie interesuje.To po co bierzesz i oglądasz gazety skoro nie kupujesz i odkładasz to byle gdzie ??. Myślisz że ten człowiek za ladą to śmieć i można mu dodawać pracę ??. Odłóż tą gazetę na miejsce i po kłopocie
Po częsci chce szacunku dla swojej pracy. Tylko że będąc w markecie jeśli po drodze do kasy zrezygnujemy z jakiegoś towaru odkładamy go byle gdzie lub będąc w sklepie odzieżowym obuwniczym towar którego nie kupujemy zostawiamy przy kasie lub na przeznaczonych do tego celu wieszakach pożądek z tym robi obsługa.
Będąc klientem na pewno nikt nie życzy sobie być pouczanym bez znaczenia na wiek lub za ile zrobił zakupy prawda?
hemi napisał(a): I w tym przypadku tym bardziej nie ma się co dziwić ;)To jest brak kultury i lenistwo a potem jak sprzedawca zwróci uwagę to pan lub pani wielce obrażony/na
Sam kupuję Top Gear i nie zaglądam do środka,po prostu biorę ,ale rzucam na okładki innych pism moto i jak mnie jakis dany materiał zainteresuje to przeglądnę, z tym,ze odkładam tam gdzie leżało, w czym inni maja problem to cholera wie :(
~KLIENT napisał(a): Proszę szanownych forumowiczów,ten paskudny zwyczaj dociera,jak wszystko,do nas z zachodu.To tam się często-gęsto po sobie nie sprząta,tłumacząc to tym,żeby ktoś inny mógł mieć pracę.W takim np.Londynie śmieci fruwają po ulicach.A ja widziałem ostatnio w Legnisy w C&A(nomen omen angielski),że obok przymierzalni stoi wieszak,aby leniwi rezygnujący z zakupu mogli tam towar zostawić.I zostawiają.A zdarza się,że w kabinie.I co Wy na to?Ja tego nie popieram i nigdy bym tak nie zrobił.