Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bogiem genderyzmu jest seks
~Papuga niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 21:38
~ja napisał(a): W życiu nie czytałam takiego bełkotu jak te wywody fanatyka Oko.

Potwierdzam !! A zachwyt niektórych nad tym bełkotem, nie tyle mnie zastanawia czy śmieszy, co przeraża :|
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
12964
#Anonim12964 nieaktywny
17 stycznia 2015r. o 21:41
~ napisał(a): Nie wiadomo - śmiać się czy płakać czytając komentarze.
Genderyści zostali na wykładzie zdruzgotani i nie potrafili jakkolwiek odnieść się do samego wykładu, nie byli w stanie wydusić z siebie żadnego pytania

Napisałaś/łeś (dlaczego nie nadajesz pseudonimu?) mądrze , zrozumiale...Tylko do ilu trafi ?
"Mądrość odeszła…
za nią życie
i sine wrony kraczą,
bo bal z Głupotą już się zaczął.
Gdzieś za Mądrością wyje życie,
lecz wy skowytu nie słyszycie,
bo na tym balu też tańczycie…"
11445
PanM
17 stycznia 2015r. o 21:51
Ayus napisał(a):
~ napisał(a): Nie wiadomo - śmiać się czy płakać czytając komentarze.
Genderyści zostali na wykładzie zdruzgotani i nie potrafili jakkolwiek odnieść się do samego wykładu, nie byli w stanie wydusić z siebie żadnego pytania

Napisałaś/łeś (dlaczego nie nadajesz pseudonimu?) mądrze , zrozumiale...Tylko do ilu trafi ?
"Mądrość odeszła…
za nią życie
i sine wrony kraczą,
bo bal z Głupotą już się zaczął.
Gdzieś za Mądrością wyje życie,
lecz wy skowytu nie słyszycie,

bo na tym balu też tańczycie…"

W uzupełnieniu[img=1421527885_g16vjfa.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2015r. o 21:53
''wbrew twierdzeniom nienawistników typu falco - ilustrują potęgę intelektualną prelegenta i jego niezwykle rozległą wiedzę interdyscyplinarną. '' :D

ta cała ''potęga intelektualna'' jak widzę trafiła do osoby która potrafiła sobie dobrać odpowiedni nick ;)
tak,tak ...zapłacz nad sobą ale nie wymagaj tego od innych :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
17 stycznia 2015r. o 22:14
falco napisał(a): jak to wytłumaczyć?

zbrodniarzowi może być wybaczone jeśli działa w imię słusznej sprawy

co jest tą ''słuszną sprawą''? czy mam rozumieć że katolik mordujący ateistę może mieć ''wybaczone'' lecz odwrotnie to już nie bardzo bo wg. słów pana Oko , ateista to ''kazirodca i homoseksualista'' czyli jest wcieleniem wszelkiego zła ...
Panie Oko
jak daleki jest pan od stwierdzenia że to ateiści są winni pedofilli w KK :D

Pan Kazimierz poszedł na wykład, nie zrozumiał tego co usłyszał, pan falco to skomentował i wyszedł stek bzdur : ). Gratuluję : ).
~ niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 22:44
Falco - cały wykład jest opublikowany na innym portalu.
Masz okazję dowalić "mistrzu intelektu" :D , czekam na analizę tych błędów "głupiego Oko".
9176
kc
17 stycznia 2015r. o 22:52
Specjalnie dla Ciebie falco dwa cytaty, polemizuj : )

„Ateiści mogą być zbawieni, każdy może być zbawiony. Bóg chce zbawienia każdego człowieka, dlatego każdemu daje łaskę, szansę, jeżeli człowiek żyje zgodnie ze swoim sumieniem może się zbawić, może być świętym, także ateista, hinduista, izraelita, każdy, absolutnie każdy, jeżeli ktoś żyje uczciwie, pięknie....”

"„Tak więc ateiści mogą być wspaniali, święci , są wspaniali np. prof. Wolniewicz, mogą być lepsi od chrześcijan, np. jeżeli ksiądz, ja ,żyję niezgodnie z moim sumieniem, tracę łaskę, żyje w grzechu , to mogę być odrzucony przez Boga, ateista, izraelita, który żyje zgodnie ze swoim sumieniem może być zbawiony, kwestia zbawienia, to jest kwestia wierności swoim przekonaniom...”
~Ateista niezalogowany
17 stycznia 2015r. o 23:05
kc napisał(a): Specjalnie dla Ciebie falco dwa cytaty, polemizuj : )

„Ateiści mogą być zbawieni, każdy może być zbawiony. Bóg chce zbawienia każdego człowieka, dlatego każdemu daje łaskę, szansę, jeżeli człowiek żyje zgodnie ze swoim sumieniem może się zbawić, może być świętym, także ateista, hinduista, izraelita, każdy, absolutnie każdy, jeżeli ktoś żyje uczciwie, pięknie....”

"„Tak więc ateiści mogą być wspaniali, święci , są wspaniali np. prof. Wolniewicz, mogą być lepsi od chrześcijan, np. jeżeli ksiądz, ja ,żyję niezgodnie z moim sumieniem, tracę łaskę, żyje w grzechu , to mogę być odrzucony przez Boga, ateista, izraelita, który żyje zgodnie ze swoim sumieniem może być zbawiony, kwestia zbawienia, to jest kwestia wierności swoim przekonaniom...”

Ale po co ateiście zbawienie ?
REKLAMAMrowka zaprasza