Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

kredyt we frankach

~pecik niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 13:45
Protest zbiorowy poszkodowanych przez Amber Gold! Niech inni Polacy sie złoza na nasza stratę!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11922
#Poirytowany nieaktywny
25 stycznia 2015r. o 13:46
Cwaniaki chciały zaoszczędzić ? Niech teraz płacą i płaczą, trzeba było brać w polskiej walucie. Zresztą teraz płacą tyle ile płaciliby gdyby brali w złotówkach. W ogóle nie szkoda mi frankowiczów, niech płacą. Z jakiej okazji w ogóle żądają od państwa pomocy ? Ja mam w złotówkach ale też żądam pomocy w spłacie !!
~ niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 13:50
Ekonomiści robili zestawienia dla kredytów we frankach i w złotówkach. Kredyt około 300 tysięcy po pięciu latach spłaty i wyszło że frankowicze na dzień dzisiejszy są i tak 11 000 do przodu, a koszty wyrównają się za około rok. Lepiej siedźcie cicho, tak jak cicho siedzieliście jak frank był tani.
~ niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 13:57
Jest wyjście ,pracować u helwetów . ;)
~ niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 14:01
Przegrałem w kasynie :( Rząd im dał koncesję! Żadam rekompensaty!!!
~johny bravo niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 14:03
~Mariusz napisał(a): Witam,

szukam ludzi z boleslawca, ktorzy chetnie przylacza sie do pozwu zbiorowego przeciwko drozejacemu frankowi. Jezeli takze posiadasz kredyt we frankach to zapraszam do jednoczenia sie z frankowiczami z calej Polski
Prosze o wlaczenie sie do akcji i Wasze opinie na ten temat

Frankowicze trzymajmy sie :)

przepraszam bardzo, czy ktos was sila zmusila do wziecia kredytu we frankach?

pretensje tylko do samych siebie teraz
~malkontent niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 14:07
Coś mi się wydaje , że niebawem można będzie okazyjnie kupić dom lub mieszkanie. Z bankami nigdy żartów nie było.
~ niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 14:22
Wszyscy, co mamy kredyty w złotówkach wyjdźmy na ulicę...może nam umorzą bo przecież nie wiadomo czy za 30 lat będziemy w stanie jeszcze spłacać a państwo nam tego nie zagwarantowało. Połączmy siły, może wymusimy wysokie emerytury !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza