Pannazdzieckiem napisał(a): :D Kimdzongpol :D Nic dodać, nic ująć .Discopolodisnejland :D
Zaszczepiony tego samego argumentu użyłem w podobnej dyskusji , na podobnym temacie , na tym samym portalu. Zapytałem Pynchoona , jaki interes mają Majewska i Jaśkowski w propagowaniu swej wiedzy i przekonań . Pychuśiowi mowę odięło i od tamtej pory milczy jak Mona Liza , albo dama z łasiczką , skoro już o futerkowych gadamy :D
Koch i Jego kumpel Dwieścieczternastka też jakoś zamilkli :D
Witaj Panna, widzę że szczepienia to Twój konik :-)
Doskonale wiesz, że nie dojdziemy w tej sprawie do porozumienia, Ty masz swoje poglądy, ja się z nimi nie zgadzam, ja mam swoje, z którymi Ty się nie zgadzasz, tak samo Pani Majewska i Pan Jaśkowski. Na tym polega demokracja, każdy może sobie pisać co mu ślina na język przyniesie, dotyczy to mnie, Ciebie i Pani Majewskiej czy Pana Jaśkowskiego.
A ponieważ w teorie spiskowe dot. szczepionek nie wierzę, siebie szczepię, dzieci szczepię i będę to robił. Po prostu nie widzę powodu, aby komukolwiek opłacało się wywoływać "epidemię" autyzmu, szczególnie koncernom farmaceutycznym. Na tę chorobę nie ma lekarstwa, pomaga bardziej terapia, odpowiednia dieta, czyli coś na czym koncern farmaceutyczny nie zarobi.
A jeśli ktoś ma problem ze związkami rtęci w szczepionkach po prostu wybiera te które go nie zawierają, wolny wybór.