Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki dla dzieci.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 listopada 2018r. o 22:16
~Żółtawobrunatny Szarłat napisał(a): Mmr podaje sie pomiedzy 13stym a 14stym miesiacem zycia. Pytanie, czy to kit, czy nie wiesz ile Twoj wnuk ma miesiecy.

Piguło , Pielęgniarzem nigdy nie byłem , bo jestem facet od betoniary , ale jedno wiem ... nawet swoją głupią córę prowadziłem do Żuka ... w nienawiści do szczepień ... gówno mi z tego wyszło , ale być może mój Wnusio dlatego jeszcze żyje , że nie pozwoliłem głupkom manipulować przy macicy mojego dziecka wirusem HPV.

Twój ruch. Lubisz szachy Piguło ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Szkarłatnoczerwona Metasekwoja niezalogowany
5 listopada 2018r. o 22:27
Współczuję dziewczynie mieć ojca,który publicznie twierdzi,że jest głupią córką
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 listopada 2018r. o 22:51
~Szkarłatnoczerwona Metasekwoja napisał(a): Współczuję dziewczynie mieć ojca,który publicznie twierdzi,że jest głupią córką

Ja też Jej współczuję i kocham Ją i Wnusia . A mówiłem Jej nie szczep , lata temu , nie posłuchała starego ... trzeba będzie zapłacić rachunek za głupotę . Kiedy płaci się rachunek własną świadomością , to jeszcze pół biedy , gorzej jest wtedy , gdy cierpienie dopada nasze dzieci ... wężykiem Kacha :)

Metasekwoja ... bambusie , czy Ty w ogóle wiesz o czym my tutaj gadamy ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Ognistoczerwony Złocień niezalogowany
6 listopada 2018r. o 0:39
Przesłuchanie w sprawie szczepionek
https://youtu.be/HwgqygqV4k0
~Błękitnawa Rogownica niezalogowany
6 listopada 2018r. o 8:09
Nieszkodliwość szczepionek wyraźnie dowodzi, że Ziemia jest płaska.
Pozdrawiamy: Stowarzyszenie Płaskiej Ziemi
~~Czerwonobrązowa Gęsiówka niezalogowany
6 listopada 2018r. o 8:35
qwax_ napisał(a):
~~Czerwonobrązowa Gęsiówka napisał(a):
~Srebrzystoczarny Hibiskus napisał(a): To podaj jakies zweryfikowane i pewne informacje i rozwiej wszelkie watpliwosci.

Idź na cmentarz i popatrz ile osób zmarło na choroby zakaźne w ostatnich ćwierćwieczu... ale spokojnie, wkrótce się to zmieni.
,
Co ty bredzisz??
Podaj oficjalne dane na temat śmiertelności od tych "strasznych" chorób...

Umiesz czytać cy tylko pisać, bo widzę, że strasznie się nakręcasz tym co piszesz...
http://www.national-geographic.pl/aktualnosci/zarazy-ktore-dziesiatkowaly-ludzkosc
13926
qwax_
6 listopada 2018r. o 16:17
qwax_ napisał(a):
~Srebrzystoczarny Hibiskus napisał(a): To podaj jakies zweryfikowane i pewne informacje i rozwiej wszelkie watpliwosci.

Idź na cmentarz i popatrz ile osób zmarło na choroby zakaźne w ostatnich ćwierćwieczu... ale spokojnie, wkrótce się to zmieni.
,
Co ty bredzisz??
Podaj oficjalne dane na temat śmiertelności od tych "strasznych" chorób...

Umiesz czytać cy tylko pisać, bo widzę, że strasznie się nakręcasz tym co piszesz...
http://www.national-geographic.pl/aktualnosci/zarazy-ktore-dziesiatkowaly-ludzkosc

No widzisz, ty za to umiesz czytać, ale pytanie: po co? Skoro i tak nic nie rozumiesz...
Co ty przytaczasz? Przywołanie epidemii sprzed kilkuset lat ze średniowiecznej Europy o czym ma niby świadczyć? Że szczepionki wyeliminowały te choroby? Nie kompromituj się!!
Zobacz jak jeszcze wtedy żyli ludzie. Bez dostępu do świeżej wody, kanalizacji, w ciasnych i brudnych mieszkaniach, często głodując. Kto słyszał o higienie?? Wiesz co to były rynsztoki? I to był powód tych strasznych epidemii! A nie brak szczepionek!!

Jak chcesz się licytować, to podaj chorobę, którą według ciebie wyeliminowały szczepionki. Podyskutujemy o konkretach...

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~Złocistorudy Wrotycz niezalogowany
6 listopada 2018r. o 20:07
Stowarzyszenie Płaskiej Ziemi, serdecznie zaprasza do wstąpienia w swe szeregi wszystkich szczepiongów. Razem osiągniemy wielkie cele.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza