skorn napisał(a): Zostaw zmarłych i nieobecnych w spokoju. Nie bądź szmatą gorszą niż jesteś, janusz. : )
Ja mam zazdrościć temu chamowi, że mnie nie umieściłeś razem z nim na swojej liście życzeń? Zdurniałeś do reszty. ; )
paweł :)
i ty teraz piszesz o kimś jako o ''chamie'' a jednocześnie wyzywasz mnie od ''szmat''?
to twoje ''kultura wypowiedzi''?
w kimś chcesz widzieć ''chama'' a kim pisząc to do mnie w ten sposób sam jesteś?
mogłem i być może i do ciebie pisłem ''kmiotku'' ale czy kiedyś wyzwałem cię od ''szmat''?
dlatego właśnie stawiam cię w jednym rzędzie z twoim koleżką z sąsiedztwa i wiem ze robię to słusznie a ty tylko to ponownie potwierdziłeś...:]
jesteście siebie warci stąd liżecie sobie to i owo z zapamiętaniem a wręcz z ekstazą...:]
no cóż ...nie wnikam w wasze ''relacje'' ...hahaha
piszesz do mnie bym zostawił zmarłych w spokoju?
a o kim tu myślisz?
piszę że starałeś się na siłę zostać moderatorem i by to osiągnąć podkładałeś ktoś opisał jako ''podkładanie świni''?
ja to zrobiłem?
ja o tym pisałem?
więc co tu lamentujesz?
robisz tym samym z siebie durnia bo min. ty często w swoich postach wracałeś do mojego ZMARŁEGO ojca...
nie jęcz tu ,nie lamentuj bo tym nie zrobisz teraz z siebie ''świętoszka'' :]
zauważyłeś jak tu ktoś cię usilnie wybiela?...jak rzuca się prawie ''rejtanem'' w twojej obronie?
czyżby koleżanka w ''konspirze''?
czekaj...jak to jej było ...jak to jej jest ...hahaha
tak na dobranoc bys miał zdrowsze sny... nigdy sobie nie zasłużysz bym ciebie postawił obok zbynka...
nie chciałem do tego wracać ty ''oazo kultury'' ale ci przypomnę ...
to ty kmiotku pisałeś o mnie w jednym ze swoich postów - ''pedofilu''
zaprzeczysz?
czy po swojemu przemilczysz i zwiejesz do nory ? :]
tak że nie wypowiadaj się o czyjejś kulturze bo tej w tobie nie ma ani odrobiny...:]
Dopisane 31.01.2021r. o godz. 00:42:
~~Rudawobrązowa Abelia napisał(a): Horus napisał(a): co tu jest ''obrzydliwe''?
czy ja słowem naruszyłem pamięć o nim?
jakie bzdury wypisuję?
pisałem o korniszonie i jego tekstach o ''faszystach''
ale to jak widzę to nie jest dla ciebie obrzydliwe...;)
strach cię paraliżuje ?
więc co tu jęczysz?...:]
dlaczego ani słowem nie wspominasz dlaczego nie ceniłem go jako moderatora?
na marginesie tak by ci ulżyło ...korniszon byłby gorszy..:]
dlatego nie jest i nie będzie...:]
A co mnie obchodzi za co taki kmiot jak ty kogo nie ceni ? Napisałeś kłamstwo o "podkładaniu świni" teraz udajesz, że nie ma tematu. Zakłamaniec.
''zakłamaniec''?...hahaha
a gdzie chociaż słowo o tym ?
''pisałem o korniszonie i jego tekstach o ''faszystach''
ale to jak widzę to nie jest dla ciebie obrzydliwe...;)
strach cię paraliżuje ?''
ale to ja jestem ''zakłamany'' ...hahaha
w swojej tępocie bredzisz tu że ja coś ''napisałem'' a ja tylko PRZYTOCZYŁEM to co KTOŚ wcześniej tu napisał ...
zakłamana ...''abelio'' ...;)
tu masz coś dla siebie tylko wklej swoją facjatę ...
:]
[img=1612050122_4xgwr1t.jpg]