Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Ciemnokasztanowa Mydlnica niezalogowany
1 lutego 2021r. o 7:47
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Zostaw zmarłych i nieobecnych w spokoju. Nie bądź szmatą gorszą niż jesteś, janusz. : )

Ja mam zazdrościć temu chamowi, że mnie nie umieściłeś razem z nim na swojej liście życzeń? Zdurniałeś do reszty. ; )

paweł :)
i ty teraz piszesz o kimś jako o ''chamie'' a jednocześnie wyzywasz mnie od ''szmat''?

to twoje ''kultura wypowiedzi''?
w kimś chcesz widzieć ''chama'' a kim pisząc to do mnie w ten sposób sam jesteś?

mogłem i być może i do ciebie pisłem ''kmiotku'' ale czy kiedyś wyzwałem cię od ''szmat''?
dlatego właśnie stawiam cię w jednym rzędzie z twoim koleżką z sąsiedztwa i wiem ze robię to słusznie a ty tylko to ponownie potwierdziłeś...:]
jesteście siebie warci stąd liżecie sobie to i owo z zapamiętaniem a wręcz z ekstazą...:]
no cóż ...nie wnikam w wasze ''relacje'' ...hahaha

piszesz do mnie bym zostawił zmarłych w spokoju?
a o kim tu myślisz?
piszę że starałeś się na siłę zostać moderatorem i by to osiągnąć podkładałeś ktoś opisał jako ''podkładanie świni''?
ja to zrobiłem?
ja o tym pisałem?
więc co tu lamentujesz?
robisz tym samym z siebie durnia bo min. ty często w swoich postach wracałeś do mojego ZMARŁEGO ojca...

nie jęcz tu ,nie lamentuj bo tym nie zrobisz teraz z siebie ''świętoszka'' :]

zauważyłeś jak tu ktoś cię usilnie wybiela?...jak rzuca się prawie ''rejtanem'' w twojej obronie?

czyżby koleżanka w ''konspirze''?
czekaj...jak to jej było ...jak to jej jest ...hahaha

tak na dobranoc bys miał zdrowsze sny... nigdy sobie nie zasłużysz bym ciebie postawił obok zbynka...

nie chciałem do tego wracać ty ''oazo kultury'' ale ci przypomnę ...

to ty kmiotku pisałeś o mnie w jednym ze swoich postów - ''pedofilu''

zaprzeczysz?
czy po swojemu przemilczysz i zwiejesz do nory ? :]

tak że nie wypowiadaj się o czyjejś kulturze bo tej w tobie nie ma ani odrobiny...:]Dopisane 31.01.2021r. o godz. 00:42:
~~Rudawobrązowa Abelia napisał(a):
Horus napisał(a): co tu jest ''obrzydliwe''?
czy ja słowem naruszyłem pamięć o nim?
jakie bzdury wypisuję?

pisałem o korniszonie i jego tekstach o ''faszystach''

ale to jak widzę to nie jest dla ciebie obrzydliwe...;)
strach cię paraliżuje ?

więc co tu jęczysz?...:]

dlaczego ani słowem nie wspominasz dlaczego nie ceniłem go jako moderatora?

na marginesie tak by ci ulżyło ...korniszon byłby gorszy..:]
dlatego nie jest i nie będzie...:]

A co mnie obchodzi za co taki kmiot jak ty kogo nie ceni ? Napisałeś kłamstwo o "podkładaniu świni" teraz udajesz, że nie ma tematu. Zakłamaniec.

''zakłamaniec''?...hahaha

a gdzie chociaż słowo o tym ?

''pisałem o korniszonie i jego tekstach o ''faszystach''

ale to jak widzę to nie jest dla ciebie obrzydliwe...;)
strach cię paraliżuje ?''

ale to ja jestem ''zakłamany'' ...hahaha

w swojej tępocie bredzisz tu że ja coś ''napisałem'' a ja tylko PRZYTOCZYŁEM to co KTOŚ wcześniej tu napisał ...

zakłamana ...''abelio'' ...;)
tu masz coś dla siebie tylko wklej swoją facjatę ...

:]

[img=1612050122_4xgwr1t.jpg]

Je pierdziele, co za przerost inteligencji nad treścią.Bolcowe cielebryctwo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 8:10
dzień dobry :)
211
skorn
1 lutego 2021r. o 17:01
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Skoro ktoś tak o tobie napisał, to musi być prawda. Nie ma znaczenia kto. ; )

przecież to pisał mój kolega z Czarnego Kota

Dla mnie nie ma znaczenia, kto to napisał. Skoro zostało napisane, to musi być prawda. Bo wszystko co się pisze o innych w internecie jest zawsze prawdą.

<i>
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 17:05
skorn napisał(a):
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Skoro ktoś tak o tobie napisał, to musi być prawda. Nie ma znaczenia kto. ; )

przecież to pisał mój kolega z Czarnego Kota

Dla mnie nie ma znaczenia, kto to napisał. Skoro zostało napisane, to musi być prawda. Bo wszystko co się pisze o innych w internecie jest zawsze prawdą.

czyli ty pisząc do dawnego moderatora per ''faszysto'' teraz potwierdzasz że pisałeś prawdę ...

bo ...''Skoro zostało napisane, to musi być prawda.''

ciekawe bo to nie ktoś ''inny '' tylko ty napisałeś ...

zaprzeczysz?
a może napiszesz teraz że się myliłeś?

to jak będzie? :]
211
skorn
1 lutego 2021r. o 17:13
Jakbym napisał do niego "miernoto intelektualna" byłoby ok czy nie? ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 17:17
odpowiem ci jak ty odpowiesz na moje pytania...

ale ty nie odpowiesz...hahaha
~~Jasnopopielaty Styrakowiec niezalogowany
1 lutego 2021r. o 17:21
skorn napisał(a): Jakbym napisaÅ
211
skorn
1 lutego 2021r. o 17:25
Pewnie byś zaczął tłumaczyć, że ""miernota intelektualna" jest w sumie ok, ale "faszysta" to już zniewaga niewybaczalna. Nie potrzebuje twojej odpowiedzi, nie chce mi się czytać tego bełkotu. ; )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.