Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Fioletowy Nagietek niezalogowany
1 lutego 2021r. o 21:00
"Tomasz Sakiewicz przeprasza Janusza Korwina-Mikke za obraźliwą wypowiedź podczas audycji radiowej „Poranek w radiu w net” publikowanej w radiu „wnet.fm” w dniu 17 kwietnia 2019 roku, w której sposób nieuprawniony przypisał Januszowi Korwin-Mikke poglądy takiej jak: „popieranie nazizmu czy obrona Hitlera” – napisano.

Polityk Konfederacji poinformował o swoim zwycięstwie na Twitterze. Janusz Korwin-Mikke napisał o karze, jaką poniósł Tomasz Sakiewicz. "P. Tomasz Sakiewicz zapłacił 10.000 zł i przeprosił za swoją wypowiedź na mój temat na antenie radia WNET" – napisał poseł.

W tym samym wpisie Korwin-Mikke ostrzega, że będzie pozywał kolejne osoby, które nie wycofają swoich słów na jego temat, które były oparte o wypowiedzi Sakiewicza. "Będziemy pozywali tych, co nie wycofają fałszywek opartych o pomówienia p. Sakiewicza" – pisze Korwin-Mikke."

https://dorzeczy.pl/kraj/170964/mocne-slowa-pod-adresem-korwin-mikkego-sakiewicz-przeprasza.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladofioletowy Agrest niezalogowany
3 lutego 2021r. o 8:28
Horus napisał(a): ~falco............................13r. o 18:49

(...)

Zmoderowano 14.03.2013 godz.18:50 - powód: kłamstwa (sentinel)

ojej ....

Hipokryto ten twój ipnek w świetle przepisów prawa, jest warty wielkie G.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 lutego 2021r. o 22:32
Horus napisał(a): przecież on tu jest i robi przytyki ...:]

styl pisania to jak odcisk palca...;) a on nawet się nie wysila i teraz nagle ponownie po jednym wpisie się wylogował...

myślisz że jak się wyloguję to mogę innych zaczepiać?
ja nie musze się ukrywać...hahaha

Owszem jestem , ale nigdy nie piszę z pod tyldy . Skoro nie musisz się ukrywać Głupia Papugo , to dlaczego się ukrywasz i ... kiedy ten tik tak skończy tikać ?

Jaki post masz na myśli właścicielu ipeenku ?

Janusz tobie na prawdę od.p.i.e.r.d.a.l.a . Dobrze ci radzą , lecz się chłopie .

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
6 lutego 2021r. o 22:37
~~Malachitowa Rogownica ..............................., 30

~~Rudozłoty Ambrowiec napisał(a): Panna ale brzydko upadasz .

Upaść jest rzeczą ludzką Ambrowiec :) Feniks z popiołu się podnosi i nie ma nic wspólnego z egipskimi bogami . Chciałbym , aby to było jasne wolę mieć Słonia za kumpla , albo Mietka , albo Rycha św. pamięci , albo św. pamięci Artura zamiast Głupiej Papugi .

Czy wyrażam się jasno ?

Rozwój osobowości opiera się na wspomnieniach ... z Rychem i Arturem nie jedną wódkę wychlaliśmy . Dom Pani Ireny zawsze był gościnny ... a pan Józef św. pamięci :)

Panna chleje dalej ...

:]
4335
6 lutego 2021r. o 22:45
No i ... ?

Z tobą bogu tylko raz piłem piwo i więcej nie chcę . Wolę ze Słoniem :) Albo z jakimkolwiek żulem . Ty stanowisz wątpliwą klasę sam dla siebie .

Przyjaciół szukaj w śród równych sobie ... właścicieli ipeenków :D

Donosicieli i tchórzy.

Nara bogu :) Bez odbioru.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
6 lutego 2021r. o 22:52
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a):

Owszem jestem , ale nigdy nie piszę z pod tyldy )

~~Malachitowa Rogownica ..............................7

... i donosicielu ...

Pannie dzisiaj się robić nie chce ,

:]
4335
6 lutego 2021r. o 23:03
Naum sie wreszszcie tsytować BAŁWANIE :D

Dobranoc :)

Bez odbioru i zaczepek , jeśli prosić mogę bogu :) Pokaż klasę prawdziwego Bolecnauty , wszak mowa srebrem , a ...

~~Sina Fortegilla niezalogowany
6 lutego 2021r. o 23:37
Właśnie ogłoszono aukcję na obraz Janusza! Faclo, startuj w aukcji! M też może startować! Jak kupicie wklejcie na forum.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza