~Zazieleniała Laurowiśnia napisał(a):
https://youtu.be/HH4CACfiFzU
Sumliński tylko w jednej kwestii się myli . ... tą popieprzoną cywilizacją nie rządzą Ludzie , jakkolwiek by się nazywali. Gaets to tylko marionetka . Byty astralno - mentale tutaj rządzą posługując się marionetkami mamony pokroju Morawieckiego i Kaczyńskiego . Rzeczywistość , to nie tylko wymiar finansowy . Som jeszcze dylematy duchowe ... ale Mądrych zawsze warto posłuchać , szczególnie Śledczych Dziennikarzy .
Dziękuję za publikację .... Laurowiśnia :)
... być może bym nie trafił na szczere pogaduchy ... Internet jest taki opasły w Informację , jak nie przymierzając Lokalne polskie Opaty i Bishopy , albo Czarownice z Salem :D
Ale wracając do partii Drogi Lucjanie ... jeśli miałbyś zatrudnić plantatorze czarownicę do zbierania truskawek ... jaki kolor włosów preferujesz ? :D
... gdybyś chciał Kobitę spalić na stosie indoktrynacyjii , jakiej podpałki użyjesz ... jakiej FIRMY ... polecę do sklepu najbliższego i kupię to samo :D
Ja mogę być alkoholikiem , Drogi Lucjanie , mnie to nie przeszkadza , ale są tacy , co zazdroszczą Wolnego Wyboru :D
Szech na B2. Hetman już nie istnieje , ale ... muszę się upewnić :D
Miłego wieczoru Drogi Lucjanie :)