Horus napisał(a): jaki numer miałbym sobie przypisać ?
~~zimowit napisał(a): Często odwoływał sie do Pana, niech więc Pan ma go w swojej opiece
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): Często odwoływał sie do Pana, niech więc Pan ma go w swojej opiece
Zimowit , ja skorzystałałem z zaproszenia Piotra , rozmawiałem z nim może pół godziny , był to człowiek ( niech mu ziemia lekką będzie ) szczery ale zagubiony .
Horus jest jago przeciwieństwem ,zadufany chamski prostak , krytykant .
Horus nie był i nie będzie w stanie zrozumieć drugiego człowieka , ograniczony umysłowo .
~~Pomarańczowobrązowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): Często odwoływał sie do Pana, niech więc Pan ma go w swojej opiece
Zimowit , ja skorzystałałem z zaproszenia Piotra , rozmawiałem z nim może pół godziny , był to człowiek ( niech mu ziemia lekką będzie ) szczery ale zagubiony .
Horus jest jago przeciwieństwem ,zadufany chamski prostak , krytykant .
Horus nie był i nie będzie w stanie zrozumieć drugiego człowieka , ograniczony umysłowo .
Doprawdy , a ja odnoszę przeciwne wrażenie ,to pan jest taki jakim pan ocenił Horusa
Nie odmawiam Panu prawa do własnej oceny . przyjmuję z pokorą , a nuż to Pan ma rację , jedynym który mógłby to rozstrzygnąć jest Pan M i Zbyszek , uczestnik spotkania , mentalność ,( ja wiem lepiej z Pana wyłazi )
Pozdrawiam .