~~Pożółkła Rezeda napisał(a):Ktoś napisał: skorn napisał(a): Skoro był - twoim zdaniem - nieobiektywny, to jaki jest sens go cytować i przytaczać jego słowa jak argument? Skoro ktoś jest nieobiektywny, to może nie mieć racji.
Jakiej pamięci zmarłego? To ja przywołałem jego osobę? To ty robisz politykę na czyjejeś trumnie, nie ja.Dopisane 18.11.2019r. o godz. 17:51:Moderatorem był moim zdaniem kiepskim, jednym z tych, którym władza nad wypowiedziami innych uderzyła do głowy jak woda sodowa. I to zdanie podtrzymuję.
nadal nic do ciebie nie dociera ale ja w twoim przypadku nie oczekuję cudów
przecież to ty napisałeś o nim że miał się za alfę i omegę a ja napisałem że nie wiem czy taki był ...napisałem że był nieobiektywny ale nie napisałem że to jest argument ...
takie było moje spostrzeżenie a to nie jest równoznaczne z argumentem ...ty jako ten który chce teraz robić za ''alfę i omegę'' powinieneś to wiedzieć ...ale czy wiesz?
popatrz na siebie - jesteś nieobiektywny od lat ale cytuję cię niekiedy co nie jest przecież argumentem że na to zasługujesz ...bo nie zasługujesz ale poprzez cytowanie twoich słów udowadniam ci jakim jesteś hipokrytą ...i tu argumentów na poparcie tej tezy znalazł bym od cholery ...
ja robię ''politykę na jego trumnie''?
facet... mnie banował ,ciebie banował ...mnie za ''niepoprawność '' religijną ,ciebie za kłamstwa ...
oczywiście mnie słusznie a ciebie bezzasadnie ..wiem ...:]
piszesz ...-'':Moderatorem był moim zdaniem kiepskim, jednym z tych, którym władza nad wypowiedziami innych uderzyła do głowy jak woda sodowa.''
więc ja napiszę ci tak ...całe szczęście że ty nie byłeś i nie będziesz tu moderatorem bo jeśli Sentinel był ''kiepski'' to ty byłbyś o niebo gorszy ...
:]
on bronił swoich przekonań religijnych ty byś bronił bandytów w kominiarkach na łbach ...
to ja wolę Sentinela :)