Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): chcecie naprawdę wracać do tego ponoć ''szczerego '' człowieka?
po co wam to?
po to byście mogli nie oceniać jego tylko mnie?
a ty lucusiu sfolguj z pisaniem o moim chamstwie bo to ty ... pisałeś do mnie w obelżywej formie gdzie mój ''kmiot'' czy ''cep'' jakim cię widzę to wręcz słowna pieszczota...;D
przecież dobrze wiecie że zbyt dużo wiem o nim bym tutaj pisał że był ''cacy'' a pokazów jego chamstwa mógłbym wam tu przedstawić bez liku...
do was należy więc decyzja czy pociągniecie ten temat czy go wygasicie...
ja się dostosuję ...;DZastosowana autokorekta
PIS-PO-PRL napisał(a): Noo… to co tam się wydarzyło?
Opowiadajcie ;)
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): kurna jaką tajemnicą? ;D
to ty Czytelniku założyłeś temat o PanuM i sam opisałeś jak go widzisz i jaki miałes cel wpraszając się na to spotkanie...
a teraz pierdzielisz o ''tajemnicy''?
co za kmiot...
dlaczego następnego dnia nie zadzwoniłeś ... do Przemka i nie powiedziałeś mu tego przez telefon?
dlaczego?
publicznie go tu poniżyłeś ale telefonicznie coś tam sobie ponoć ''wyjaśniliście''
ja lubię otwartośc...
kiedyś Przemek chciał tu na forum przypisać mi jakieś słowa o dawnym moderatorze Hegemonie...
co ja zrobiłem ?
tutaj publicznie poprosiłem Przemka by się z tego twierdzenia wycofał bo uważałem Hega za najlepszego moderatora którego nigdy nie poznałem osobiście ale z którym kilka razy pisaliśmy na priv...
Przemek omijał temat jak mógł i do dzisiaj nie wyprostował swojej wypowiedzi...
mnie nie interesowały jego prywatne ''wojny'' z Hegiem i nigdy o to nie wypytywałem ...
mnie może interesować to co mnie bezpośrednio dotyczy a kiedy nawet usłyszę coś o kimś to trzymam to dla siebie...
więc lucusiu skończ te swoje fantazje ...uwierzy w to tylko ktoś kto jest nieświadomy tego kim w gruncie rzeczy jesteś...;D
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta