~~Płowoszara Gunera napisał(a):
Ciekawa filozofia stricte chrześcijańska prosto z babilońskiego Talmudu ... dostaniesz w pysk , nadstaw drugi policzek. Jezus nic takiego nie powiedział , to przekłamanie średniowiecznych Łewangelistów . Można to sprawdzić w Ewangelii Judasza . Porównać . Obie wymienione przez Kolegę struktury państwowe nastawione są na grabież Narodów za pomocą kłamstwa , oszustwa i ślepej wiary w tzw. autorytet rabina , czy też biskupa.
To nie ja powiedziałem A , a B nie zamierzam , dopóki krwi w żylakach :D
A tak na marginesie , czy Kolega , to nie ma przypadkiem znajomych w Mosadzie ?
:)
Może sierżant Daniels , co to się całował z Prezydentem Dudą i z Ojcem Rydzykiem jest ponoć na " ty " ...
Dobranoc :) To ja , Jarząbek z SKS :)
Tak czy siak to nie talmudyści ci kazali brać pożyczki które musisz teraz oddawać. Przedstawiłem ci prosty mechanizm pożyczek międzynarodowych, ratingów i działanie giełdy.
Nie dasz żydom dolarów to ci nie pożyczą, bo to co masz im oddać oni wydrukują ci bo nie masz :D
Zapierać się jak osioł też nic nie wskórasz bo chlebek będzie po 5 zł a benzynka po 10 zł za litr.
Może inaczej - braliście pożyczki? To do spłaty potrzebne są następne, które dadzą ci Oni jak pójdziesz ima na rękę :D
Możesz się z tym nie zgadzać ale dam ci przykładzik jak wygrał PiS i sterowano ratingami.
Sterują też gospodarką Rosji gdzie ta wydobywa surowce a rubel jest tańszy niż hrywna gdzie na Ukrainie gospodarki niet :D
Było sterowanie CHF i wpadliście na kredycikach, bo żyd wam kazał brać pożyczki na mieszkania :D
Problem w tym że żyd wam nic nie kazał ,sami zdurnieliście.