Zastosowana autokorekta
~~Kobaltowy Dziurawiec napisał(a): ...
Pan Andrzej Duda też ma i co z tego ?
Pannazdzieckiem napisał(a): My tutaj o Gierałtowie ... tenisistach , bandytach , kościelnych interesach , a tymczasem w wielkim świecie boga Mamona idzie na ostro o Polską własność.ustawka pod publike,ale JESZCZE POLSKA NIE ZGINEŁA PÓKI MY ŻYJEMY ,co nam zrzygowska chce zabrać szablą odbijemy,nooo ustawka jak zawsze służby czujnie wszystko śledza.
Stało się . Oku...rwieńce mają prawo międzynarodowe i siły represyjne do tego , aby wywłaszczyć Polaków ostatecznie. Trump podpisał 447 , a rząd Pislanderów ... morda w kubeł i nawet taki Piotrowicz , co to chce Wam tłumaczyć sytuację nie ma bladego pojęcia czym grozi Polakom ustawa 447 , pomimo tego , że prawnik i procurator z zawodu. To może posłuchajcie Jabłonowskiego :
Teraz do mnie dociera ze zdwojoną siłą ... " ch ... , d ... i kamieni kupa " , niezależnie od tego , kto za sterem. Towarzysze , mentalni bolszewicy , cz to z POpaprańców , czy z PISlanderów , pionki na geopolitycznej szachownicy powołani są przez " starszych i mondrzejszych " do rządzenia w kraju nad Wisłą. I racę miał Radzio Sikorski ... " robimy laskę amerykanom " . Zapomniał pewnie dodać , że ma żonę żydówkę o klarownej osobowości. Z biznesmenem ze stanów jest inaczej . Ten ma córę , którą wydał za żyda ... ale wciąż to żydostwo kręci się wokół nas , jak słoń w sklepie z porcelaną. To może na dobranoc Pol Lechicki :
Uwielbiam Mądrych Ludzi ... niszowych. Na Mądrych buduję swą wiedzę i wierzę w to , że Naród pogoni wreszcie polityków i administratorów od dzielenia nie swojej kasy.
Piona Przemo :)
Kolorowych snów Wam życzę :)
I jeszcze jedna rzecz . czytać Talmud Babiloński , i próbować zrozumieć co jest zapisane w Świętej Knidze tzw . chrześcijaństwa , czyli w Piśmie Świętym , Biblii ...
Ci , którzy przeczytali Stary Testament , jak ja , wiedzą , że JAHWE to gadzi kosmita , żaden bóg , a Lewici w czarnych sukienkach ... objadają domy wdów i zawsze siedzą w pierwszej ławce , jak mawiał Jezus , albo stoją za ołtarzem JHWH , czyli za żerowiskiem :D
Mea culpa , byłem indoktrynowany , i dałem się zwieść szatanowi ... ale od jakiegoś czasu temu już mnie skubaniec ... może cmoknąć :D Podobnie jak i JHWH , Pseudobóg Biblii Starego Testamentu. Pol Lechicki ma rację , jak to możliwe , że cywilizacja radości oparta jest na cierpieniu Jezusa ?
No gut . :D
Dobranoc :)