Zauważam Szczypior i jak widzę , Ty też :) Dziękuję za publikację . Nie wiedział bym , gdyby nie Twoje starania :D. Lata temu , gdy Paligłup latał po Wiejskiej ze sztucznym k.utasem mówiłem Przemowi , że nie tędy droga. Przemo się pomylił , ale i tak Go lubię , bo fajny ateista jest . W zasadzie to rozumiem Przema ... gdybym ja miał wierzyć w tego kłamcę Jahwe , autora Mondrej Knigi i Pudła dla I.diotów ... obecnie LCD , albo diody , bo już nie kineskop :D , to musiał bym uwierzyć w RAJ . A nie chcę tego świadomie robić , bo los miliardów bożych istnień na tej Pięknej Planecie nie ma nic wspólnego z Rajem.Na tej Pięknej Planecie panoszą się kosmici ... źli kosmici , bez empatii , i trzeba ich stąd pogonić.
Lubię swojego psa , bo merda ogonem i potrafi poznawać Ludzi. Kiedy warczy , to już wiem , że z ... tym niby człowiekiem mi nie po drodze do Źródła :)
A powrót do Źródła Miłości jest mym celem ... ostatecznym. Dusza jest nieśmiertelna Bracia w zrozumieniu :)
Jeszcze raz dziękuję Szczypior , dobranoc :)
Dopisane 08.09.2018r. o godz. 06:46:
Pannazdzieckiem napisał(a): Zauważam Szczypior i jak widzę , Ty też :) Dziękuję za publikację . Nie wiedział bym , gdyby nie Twoje starania :D. Lata temu , gdy Paligłup latał po Wiejskiej ze sztucznym k.utasem mówiłem Przemowi , że nie tędy droga. Przemo się pomylił , ale i tak Go lubię , bo fajny ateista jest . W zasadzie to rozumiem Przema ... gdybym ja miał wierzyć w tego kłamcę Jahwe , autora Mondrej Knigi i Pudła dla I.diotów ... obecnie LCD , albo diody , bo już nie kineskop :D , to musiał bym uwierzyć w RAJ . A nie chcę tego świadomie robić , bo los miliardów bożych istnień na tej Pięknej Planecie nie ma nic wspólnego z Rajem.Na tej Pięknej Planecie panoszą się kosmici ... źli kosmici , bez empatii , i trzeba ich stąd pogonić.
Lubię swojego psa , bo merda ogonem i potrafi poznawać Ludzi. Kiedy warczy , to już wiem , że z ... tym niby człowiekiem mi nie po drodze do Źródła :)
A powrót do Źródła Miłości jest mym celem ... ostatecznym. Dusza jest nieśmiertelna Bracia w zrozumieniu :)
Jeszcze raz dziękuję Szczypior , dobranoc :)
I wisi mi , co pisze w Mondrej Knidze zwanej Biblią , zapomniałem dopisać ... starość , nie radość , młodość nie wieczność , ortografia gurą :D
Miłego dnia Szczypior :)