~~Szaropopielaty Grujecznik napisał(a): ...
W Bolesławcu to na bank magister i jego naganiacz ,siostra zakonna ,,ck''
Wychodzi mi na to Kameleon , że spać nie możesz :D Walnij sobie o poranku piwko i jakoś to bedzie :D
ps. nie przeczytam Szczypior , bo ja już wiem , że Karoń ma rację :)
Miłego Wam życzę :)
Dopisane 27.09.2018r. o godz. 21:49:
~~Lawendowoniebieski Szczypiorek napisał(a): A wiesz Pannozdzieckiem, że z tą "kropką nad i" to masz rację :) .
Ja słucham różnych opinii, tych za i przeciw. I staram się sam stawiać "kropkę nad i" - przynajmniej w zakresie moich poglądów na świat.
Przyjemnego kręcenia betoniarą :) .
P.S. Czasami jak się chce postawić tą kropkę, to można skończyć jak Mistrz. I jak nie będziesz miał swojej Małgorzaty, to nikt nie pomoże.
Tys prowda , ... " ktoś zgasił świadomość Mistrza , jak procuratora Judei Poncjusza Piłata " . Ja myślę , że to było marzenie Bułhakowa , żeby móc porozmawiać z Jezusem . Też mam takie marzenie. :)
Niemniej jednak jeśli chodzi o kropkę nad i... monopol ma Stokrotka , resortowe dziecię , jej wszystko wolno , a Gadowskiemu nie i ma świadomość chłop , tegoż " zjawiska " :D
Tys prowda , że nikt nie pomoże , ale Małgorzata jest od tego , żeby kochać :) Każdemu Mistrzowi życzę Małgorzaty :) Idea Miłości nigdy nie umiera :)
A wracając do polityki , to chciałbym zwrócić Twoją uwagę Szczypior na apel :
WYBORY 2018-WAŻNE !!!
Ponieważ jesteś starszy ode mnie To chciałbym Cię publicznie zapytać , ile to już razy dałeś się nabrać ? Przestałem wierzyć w demokrację jakieś kilka lat temu , a w Polsce wszystkie rządy .... prawe , lewe , centrusie od ... " odzyskania niepodległości " od Ruskich , a konkretnie od chazarów nawróconych na judaizm , zamiast budować struktury Państwa Polskiego , to zadłużają Naród na pokolenia. Żydobankster Morawiecki, nasz Premier Ukochany finansując , jak mawia Kameleon moje picie programem pincet PLUS bierze tą kasę z JP Morgan i daje w imieniu Społeczeństwa ... JP Morgan , kumplom ze wcześniejszej roboty :D Rącha rąchę myje i nic się nie zmienia pomimo Wielkich Idei . Różnica polega na tym , że Syn Kornela nie ze swoich daje i nie swoje odbiera. Pincet plus finansowane jest z długu publicznego zaciągniętego u międzynarodowego żydostwa. Ta banda chazarów wie jak swojego człeka umieścić :D
Cwaniacy :D
... ale Stwórca nie rychliwy ... z punktu widzenia Stwórcy ... czas nie istnieje , a sprawiedliwość dla Prawa i Sprawiedliwości , kolejnej partyjki zadłużającej Naród , owszem istnieje.
Piszę to Szczypior , bo nie idę na wybory samorządowe . W dupie mam demokrację . Nie pamiętam kto i kiedy napisał , że ... " ci którzy są wybierani nie mają nic do gadania , ci co rządzą nie są wybierani " ... chyba któryś z hamerykańskich preziów . I rację miał gościu , co widać na przykładzie żydowskiego eurokołchozu.
Dobra , idę po p ... :D ... na spacer z psem :D
Dobranoc :)
ps. Dziękuję Szczypior za życzenia. Spełniły się :)