fobiak napisał(a):falco napisał(a): mieczyku]
powtórzę wiec tu to co kiedyś pisałem -nie wiem czy kochać jeszcze ten kraj czy już go znienawidzieć ...
a jaka krzywde ci kraj wyrzadzil?
jesli uwazasz tych , ktorzy pluja na twoj kraj, zarzadzaja nim, ze to ich kraj to zrozumialem przeslanie.
falco napisał(a): mieczyku
kiedy pisałem o tym strzelaniu do ...ów?
możesz mi to przybliżyć?
Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a): Jesli ktos pisze, że ONR sympatyzuje z hitlerowcami to znaczy nie ma pojęcia o historii i o działaniach członków ONR w czasie II wojny światowej.
Pisałem ignorantowi, żeby poczytał o Konfederacji Narodu i Związku Jaszczurczym, ale po co, skoro on wie lepiej?
Pomijam już to, że jeden z głownych ideologów ONR, Mosdorf, zginął w niemieckim obozie koncentracyjnym. Ignorant myśli, że dzisiejsi spadkobiercy ONR są nieświadomi historii i sympatyzują z mordercami Mosdorfa. To już jest skrajnie spierd*lenie mózgowe.
Szkoda czasu na edukowanie kogoś, dla kogo autorytetem był komunistyczny watażka. Za dużo "faktów i mitów", za mało wiedzy i zrozumienia historii.
~~Niebieski Mieczyk napisał(a):falco napisał(a): mieczyku
możesz mi to przybliżyć?
Spodziewalem sie takiej odpowiedzi. Oczywiscie nie pisales tez, ze zyczyles ...om smierci.
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a):~~Niebieski Mieczyk napisał(a):falco napisał(a): mieczyku
możesz mi to przybliżyć?
Spodziewalem sie takiej odpowiedzi. Oczywiscie nie pisales tez, ze zyczyles ...om smierci.
masz mnie za naiwniaka który zdolny jest tylko do nadstawienia ''drugiego policzka'' ?
nie ...
dzisiaj min. do mnie pisze się ''wypierd...j z tego kraju''
myślisz że jakiś dureń o wygolonej glacy z zakrytą mordą będzie mi tu coś próbował narzucać?
ich niedoczekanie ...
kiedy oszołom z mównicy sejmowej wrzeszczy ''zdradzieckie mordy ,kanalie''
mam prawo w ramach ''wolności słowa'' -czyż nie qwax-ie:)pisać ...
''pis do wora a wór...'' -wiadomo :]
a teraz nie podniecajcie się zbytnio :]...to tylko z lekka zmodyfikowany wpis niejakiego gmyza...hahahaha
Zastosowana autokorekta