~~Płomiennoruda Magnolia napisał(a): panna jak się ma Twój ałtorytet(celowo) Michalkiewicz z radia toruń za którego jego własny syn przeprasza pewną Panią.
Nie wiem , ale dobry bóg JHWH potrafi karać do piątego pokolenia w przód :)
Nie wiem , ale " stary " mądrze mówi i dlatego jest mym Autorytetem . Gdyby taki Falco napisał choć jedną knigę ... może być o nienawiści do Panny , to chętnie bym przeczytał ... ale jak mawia Kolega Janoo pismem obrazkowym , Kolega Janusz nie łączy , a dzieli.
Jak słusznie Skornik zauważył , ja zawsze piszę pod własnym imieniem od dziesięciu lat ... i twierdzę , że Michalkiewicz ma rację ... Kukuniek z konstytucją na koszulce i ten drugi głupek ... Duda ... są jak Flip i Flap. O ile z tamtych się kiedyś śmiałem , to z tych dzisiaj się już nie śmieję ... raczej rozpaczam.
ps . Pax Jasiu , nie prowokuj pod ROTSZYLDEM , czyli tyldą :D
Dopisane 07.12.2018r. o godz. 20:03:
qwax_ napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): skorn napisał(a): Nic. Faszyzm jest możliwy w każdym wieku.
Skornik , co Ty masz qurwa przeciwko tej Kobiecie , bo nie rozumiem Twoich intencji. Jaki qurwa faszyzm ..
Panna, jak dla mnie to to była czysta ironia, ale niech autor potwierdzi...
No właśnie . Niech potwierdzi. Zależy mi na tym , aby Mądrych przybywało i wcale nie muszą się ze mną zgadzać , chadzać na piwo i wierzyć mi . Wierzę , że ironia , ale jeszcze nie wiem. Niech potwierdzi ...