~~Niebieski Mieczyk napisał(a): falco napisał(a): mieczyku
kiedy pisałem o tym strzelaniu do ...ów?
możesz mi to przybliżyć?
Spodziewalem sie takiej odpowiedzi. Oczywiscie nie pisales tez, ze zyczyles ...om smierci.
Ja też sobie nie przypominam o " strzelaniu do ...ów " , ale " Pis do wora , wór ... wiadomo " , to już tak :) Co za różnica , czy kula w tył głowy , jak w Katyniu , czy do jeziora ... a tak , ... wreszcie zrozumiałem , to pierwsze jest praktyczniejsze , nie trzeba się męczyć z wiosłowaniem :D
Ja tam osobiście nie mam nic przeciwko Bosakowi , Winnickiemu i ONR . Jaszczurzy związek Jabłonowskiego z " falangą " na klacie jednoczy Ludzi o prawicowo - narodowych przekonaniach . To cenne chłopaki , nawet jeśli są kibolami. Ś. p. gen . Petelicki mawiał , że należy wykorzystać tą energię Młodych Pokoleń . I choć Sumliński mówi szczerze , że Petelicki nie zawsze był takim dobrym Polakiem , to potrafił pójść po rozum do głowy i przypłacił tę wędrówkę własnym życiem , zaszlachtowany przez seryjnego samobójcę ... jak i Lepper . Nota bene , Sumliński mówi jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy , choćby o Tusku i Bolku " wolontariuszach demokracji i kapitalizmu compradorskiego , opłacanych z budżetu RFN ... " ... compilacja mojej wiedzy :)
Ja tam osobiście , dla Polski nawet z " falangą " . Dla Polski nawet ze swastyką , symbolem szczęścia w indochinach i u buddystów. Muchy nie skrzywdzę , ale tefauenowskich i. diotów zasłuchanych w ścerwomiedialny przekaz o rocznicy urodzin Hitlera za dwadzieścia tysięcy PLN , jako dowód na nazistów i faszystów w POLIN ... dreszcz mi po plerach poleciał . Wyobraziłem sobie łamanie kołem , albo " hiszpański bucik " wymyślony przez Padre Torkemada podczas zdrowaśki ... Stwórco , wybacz proszę ... ułomnym człowiekiem jestem i grzesznym ... ale tefauenowskich i.diotów ... no dobra ... będę kochał ... bo tylko Twoja Miłość Stwórco , nas , Twe dzieci potrafi zjednoczyć ...
Achtung , achtung !!!
Falco , kocham Cię :)
I nie jestem pedałem :) Możesz rzygać ile tylko chcesz , fizycznie bym przemilczał , że rzygasz , kiedy jednak rzygasz na Naród publicznie , albo puszczasz się po kątach , to dalej Cię kocham , ale ma Słowiańska Dusza ... nie ma takiego szatana , co mnie jej pozbawi , czuje do Ciebie odrazę i kocham Cię , bo jesteś dzieciną Stwórcy , jak My wszyscy.
Pax , czy dalej wojna ? Co wybierzesz Janusz ? Mam szykować zbroję , czy pióro chwalące Twe zasługi dla Polski ?
Bracia Lachy , proszę Was . Niech Janusz odpowie. :)
Zastosowana autokorekta