skorn napisał(a): Nie zakładam tematów, bo nie mam takiego permanentnego BÓLU DUPY jak ty. Ja swoje powiem raz i starczy, ty nawijasz dzien w dzien po kilka godzin na TEN SAM TEMAT. PiS wypalił ci mózg.
nie zakładasz tematów bo tak ci jest wygodnie ...
inni to robią za ciebie a ty się podłączasz
np. ''szatan jest wszędzie'':]
co cię sprowadza do tego tematu jak ty o ''bogach'' czy ''szatanie '' nic kompletnie nie wiesz?
dlaczego tam np. nie powiesz ''raz i starczy''?
(magistrze-co to za plebejskie wyrażenie ?-''starczy''?...starczy to może być wygląd lub wiek ...:])
i nie pierdziel że dla ciebie ''raz i starczy''
który to raz fantazjujesz o tych ''kilku godzinach '' dziennie?
tu ci nie wystarcza że już nie raz o tym pisałeś?
nawet gdyby tak było to na szczęście nie dajesz mi na ''kromkę chleba'' i nie ty będziesz decydował; gdzie i kiedy będę pisał ...
męczy cię hipokryto że piszę na ten sam temat co?piszę o tym o czym ty milczysz bo zżera cię strach ....
jeśli ty kmiotku piszesz że mnie pis wypalił mózg'' to tobie ten twój ''mózg'' wypalił Falco ...:]
jak tam?...poczytałeś o oko.press?
jak to się stało ze nikt od twoich ''sakowiczów'' nie dostał żadnej nagrody dziennikarskiej a dostała ją Mikołajewska?
jak to się stało że nie dostał żadnej nagrody ziemiec ,holecka ,gmyz czy ziemkiewicz a dostali je ludzie ze ''superstacji''?
dlaczego wśród dziennikarzy śledczych nie ma gargias a jest kilku z tego ''kłamliwego'' tvn? :)
chętnie poczytam jak to wyjaśnisz chociaż pewne przypuszczenia jak to zrobisz już mam ...
''systemowy niewolniku'' :]
ps. masz teraz pole do popisu bo ja jadę do pracy ...nie będzie mnie kilka godzin ...hahahaha
Dopisane 13.12.2018r. o godz. 06:30:
''Bianka Mikołajewska znów nominowana do nagrody Grand Press w kategorii "News" za cykl artykułów o inwigilowaniu przez policję uczestników protestów w 2017 roku. Konrad Szczygieł i Sebastian Klauziński ujawnili, że pieniądze z Funduszu Sprawiedliwości idą na promocję PiS, zamiast na pomoc pokrzywdzonym w wyniku przestępstw. Gratulujemy!!! ''
no ?
napisz teraz coś o tym jak Pani Bianka pracowała w GW ;)