~~Pożółkła Rezeda napisał(a):~~Iliowobłękitny Bukszpan napisał(a):~~Ciemnopopielata Smagliczka napisał(a):~~Pożółkła Rezeda napisał(a):
gościu ...Falco był i jest spokojny ...
nie tacy jak ty próbowali mnie wyprowadzić z równowagi ...;)
polegli ...hahahaha
[img=1565869202_nirq8cw.jpg]
Ło jaki milusi ciumkacz. HAHAHAHA
dla znajomych zawsze miły i uśmiechnięty a dla ...takich -zawsze bezpośredni i bezkompromisowy :)
~~Kirowy Ligustr napisał(a):~~Pożółkła Rezeda napisał(a):~~Iliowobłękitny Bukszpan napisał(a):~~Ciemnopopielata Smagliczka napisał(a):~~Pożółkła Rezeda napisał(a):
gościu ...Falco był i jest spokojny ...
nie tacy jak ty próbowali mnie wyprowadzić z równowagi ...;)
'' na predce'' (SIC!) to ty piszesz stąd chyba spacja ci ''umkła'' więc spokojnie ...wyluzuj ...
i jeszcze raz gwoli wyjaśnienia bo nadal nie dociera do ciebie -nie ja podpisałem ugodę tylko na nią się zgodziłem na moim warunku ...jednym chociaż były w sumie trzy ...
ale nie kopie się leżącego więc z dwóch w dobroci serca zrezygnowałem ... wystarcza mi to że przeprasza i nigdy się nie ośmieli wrócić pod własnym nickiem by wyzywać Falco :]
tobie też brakuje ''jaj '' bo już smarujesz swoje pierdy spod tyldy ...;)
zresztą nie tylko tutaj ...;)
naiwniak ...hahahahaha
jutro tu ponownie nie ja a on będzie przepraszał ...:]
~~Czerwonobrunatny Klon 4 godz. 29 min. temu
No korniszon ,bez jaj .To Jego chciałeś wysadzić z moderacji ,internet nie zapomina . To mnie banował za głupotę czy ciebie ? A teraz takiś pobożny .
Sklerozę masz ?
...............................................................................................................
Obiecałem Tamarze , że nie dam się sprowokować , ale jak się ma taką sztukę przed sobą , to ciężko zachować kulturę ...
mam wsiadać w samochód i wymierzyć sprawiedliwość po chamsku ?
czy to jest zachowanie normalnego człowieka ?
człowieka który niedawno wyszedł z sądu ukarany za swoją głupotę?
i który nadal w niej tkwi?
i co ?
wsiadłby w samochód i obił mi ''czachę'' ?
jeszcze dzisiaj by ''pierdział w pasiaki ''... :]
ja idę spać a ty pisz do Falco ...to tu ,to tam ...naiwniak :]
~~Pożółkła Rezeda napisał(a): nigdy się nie ośmieli wrócić pod własnym nickiem by wyzywać Falco :]