Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 listopada 2019r. o 19:21
No i ipeenek się wziął i spier... dolił . Dwa razy jednej doby przepraszać nie będę ... Sędzia nie kazał :D

GP z całym szacunkiem ... uważam , że masz pan rozdwojenie jaśni ... nie mówię tego , żeby dopiec ... kocham Pana , panie Januszu i chciałbym , aby wrócił Pan do siebie z przed lat ... być może jestem ostatnią Istotą na tej nieszczęśliwej , pięknej Planecie , która chce pana przytulić , bo wszystkie inne pan już zdradziłeś ....

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pożółkła Rezeda niezalogowany
18 listopada 2019r. o 19:31
raczej nie
poprzytulaj sobie Tamary i Swietłany bo cholera wie czym jedna czy druga cię ''poczęstowała'' :]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 listopada 2019r. o 20:13
Nie chcesz się pan przytulać , to kij panu w oko . Być może w następnym cyklu reinkarnacji zrozumiesz pan , że

... ale zdrady i skur...stwa z pod tyldy nie toleruję panie GP .

Dobranoc .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
18 listopada 2019r. o 20:44
to nie sen ,to raczej majaki alkoholika
swojego ''katharsis'' tu szukasz?
pomyliłeś adresy
~~Kirowy Ligustr niezalogowany
18 listopada 2019r. o 21:59
~~Pożółkła Rezeda napisał(a):
~~Iliowobłękitny Bukszpan napisał(a):
~~Ciemnopopielata Smagliczka napisał(a):

gościu ...Falco był i jest spokojny ...
nie tacy jak ty próbowali mnie wyprowadzić z równowagi ...;)

polegli ...hahahaha

[img=1565869202_nirq8cw.jpg]

Ło jaki milusi ciumkacz. HAHAHAHA

dla znajomych zawsze miły i uśmiechnięty a dla ...takich -zawsze bezpośredni i bezkompromisowy :)

Bezkompromisowy naiwniaku wobec tej treści twoja podstawowa wiedza o prawie ci nie pomoże. Strach cie obleciał, że sąd się tobą zajmie, dlatego na predce sie wycofałeś i podpisałeś ugodę. Straszyć to sobie możesz. Masz tyle na sumieniu, że jesteś tutaj już na zawsze skompromitowany.
~~Burawy Żywotnikowiec niezalogowany
18 listopada 2019r. o 22:12
dlatego się nie loguje tylko chowa po krzakach
a może jest zbanowany?HAHAHAHA
18 listopada 2019r. o 22:56
~~Kirowy Ligustr napisał(a):
~~Iliowobłękitny Bukszpan napisał(a):
~~Ciemnopopielata Smagliczka napisał(a):

gościu ...Falco był i jest spokojny ...
nie tacy jak ty próbowali mnie wyprowadzić z równowagi ...;)

'' na predce'' (SIC!) to ty piszesz stąd chyba spacja ci ''umkła'' więc spokojnie ...wyluzuj ...

i jeszcze raz gwoli wyjaśnienia bo nadal nie dociera do ciebie -nie ja podpisałem ugodę tylko na nią się zgodziłem na moim warunku ...jednym chociaż były w sumie trzy ...

ale nie kopie się leżącego więc z dwóch w dobroci serca zrezygnowałem ... wystarcza mi to że przeprasza i nigdy się nie ośmieli wrócić pod własnym nickiem by wyzywać Falco :]

tobie też brakuje ''jaj '' bo już smarujesz swoje pierdy spod tyldy ...;)
zresztą nie tylko tutaj ...;)

naiwniak ...hahahahaha

jutro tu ponownie nie ja a on będzie przepraszał ...:]

~~Czerwonobrunatny Klon 4 godz. 29 min. temu

No korniszon ,bez jaj .To Jego chciałeś wysadzić z moderacji ,internet nie zapomina . To mnie banował za głupotę czy ciebie ? A teraz takiś pobożny .
Sklerozę masz ?

...............................................................................................................
Obiecałem Tamarze , że nie dam się sprowokować , ale jak się ma taką sztukę przed sobą , to ciężko zachować kulturę ...

mam wsiadać w samochód i wymierzyć sprawiedliwość po chamsku ?

czy to jest zachowanie normalnego człowieka ?
człowieka który niedawno wyszedł z sądu ukarany za swoją głupotę?
i który nadal w niej tkwi?

i co ?
wsiadłby w samochód i obił mi ''czachę'' ?

jeszcze dzisiaj by ''pierdział w pasiaki ''... :]

ja idę spać a ty pisz do Falco ...to tu ,to tam ...naiwniak :]
~~Ametystowa Firletka niezalogowany
18 listopada 2019r. o 23:10
~~Pożółkła Rezeda napisał(a): nigdy się nie ośmieli wrócić pod własnym nickiem by wyzywać Falco :]

Falco to ty? Niemożliwe, przecież on taki kulturalny i przecież cały czas się loguje? i przecież on nie jest hipokrytą i kret.ynem. To chyba jakiś smark, który poświęca się dla bolec info, aby nie padło?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.