~~Burawy Żywotnikowiec napisał(a): dlatego się nie loguje tylko chowa po krzakach
a może jest zbanowany?HAHAHAHA
Pannazdzieckiem napisał(a):
dzień szósty :
Ja , niżej podpisany , Piotr Różański, oświadczam publicznie , że przepraszam osobę o nicku " Falco " za znieważające słowa , których użyłem wobec niego w trakcie prowadzenia różnego rodzaju dyskusji na forum Bolec.info
Piotr Różański , alias Pannazdzieckiem
Miłego GP i nie ruszaj moich nieżyjących już Przyjaciół , bo cierpliwość qurwa może mi się skończyć.
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Burawy Żywotnikowiec napisał(a): dlatego się nie loguje tylko chowa po krzakach
Jakieś tam falco to pół biedy , o człowieka chodzi . Psy na nim wieszacie , a to dobry człowiek jest , tylko jeszcze o tym nie wie :D
... puk , puk panie Januszu , nędzny prowokatorze . Dzisiaj dla odmiany Swietłana i ostre chlanie , żeby nie zapomnieć przepraszam już teraz :
dzień szósty :
Ja , niżej podpisany , Piotr Różański, oświadczam publicznie , że przepraszam osobę o nicku " Falco " za znieważające słowa , których użyłem wobec niego w trakcie prowadzenia różnego rodzaju dyskusji na forum Bolec.info
Miłego GP i nie ruszaj moich nieżyjących już Przyjaciół , bo cierpliwość qurwa może mi się skończyć.
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Burawy Żywotnikowiec napisał(a):
Panna te przeprosiny to z szacunkiem .
Co ty masz jakąś wyłączność na pamięć o Sentim ? przestań straszyć bo mi się qrwa cierpliwość do ciebie może skończyć I pójdziesz garować do pierdla .
ciekawe zestawienie dwóch jakże różnych postów
~~Miedzianoczerwony Maczek napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Burawy Żywotnikowiec napisał(a): dlatego się nie loguje tylko chowa po krzakach
Jakieś tam falco to pół biedy , o człowieka chodzi . Psy na nim wieszacie , a to dobry człowiek jest , tylko jeszcze o tym nie wie :D
... puk , puk panie Januszu , nędzny prowokatorze . Dzisiaj dla odmiany Swietłana i ostre chlanie , żeby nie zapomnieć przepraszam już teraz :
dzień szósty :
ja też przepraszam
przepraszam zdrajce donosiciela judasza iskariote wszystkie psy bezdomne głodne i skundlone przepraszam szczury śmierdzące kanałowe przepraszam duże i drobne robactwo karaluchowate i gnidy ludzkie przepraszam