Pannazdzieckiem napisał(a): Panie Januszu , ja zrobiłem to , co miałem zrobić , ale kiedy Pan przeprosisz Skornika za nędzne prowokacje ... i Alterowicza też ... i Drogą Skacowaną :)
... wybacz Kc :) ... emocje ... nie cierpię sku ... rwysyństwa z pod tyldy :)
Miłego wieczoru :)
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):
No mów Jasiu , zbieraj dowody do następnej dokumentacji :D
I pamiętaj ... wara od moich Przyjaciół i ...
Pannazdzieckiem napisał(a): Jeszcze parę złociszy wiszę systemowi bankowemu , ale mam to w dupie GP :)
Oni nie mieli kasy , którą mi dali . To jest właśnie fiducjo ... kumasz czaczę GJ ? Kumasz czaczę Kameleonie ? Myślisz , że Morawiecki jest Polakiem ? Może Ty jesteś Polakiem , GP ?
Polacy , to Ci co .... odpalają race , a potem są ścigani przez Wymiar Sprawiedliwości , albo Temidę ... z inspiracji urzędników państwa istniejącego jedynie teoretycznie we Wrocławiu .
No mów Jasiu , zbieraj dowody do następnej dokumentacji :D
I pamiętaj ... wara od moich Przyjaciół i ... panie Piotrze :)
~~Kredowobiały Cząber napisał(a):~~Czekoladowa Dalia napisał(a):skorn napisał(a): Wykpił się, bo alternatywne rozwiązanie tej sytuacji wiązałoby się z ujawnieniem twojego nazwiska.
Innymi słowy - wykpił się, bo ci rura zmiękła ; )
Ujawnienie nazwiska to dla niego nie jedyny problem. Sam ma wiele na sumieniu, alternatywa była jeszcze taka, że by to przegrał. Miałby też poważniejsze kłopoty. Tyle tutaj pompował balonik, a ten mu pękł prosto w faciate.Taki to typ człowieczka. Żałosne.
Ty chyba ANALityku z pękniętego balonika . Albo klient zapłacił i było bez zabezpieczenia .
Znasz ojca ?