~~Brązowopłowy Rozpław napisał(a): ,, lecz działając z inspiracji i prowokacji Pana Janusza T. , działając w afekcie przez dość długi okres czasu''
A o gorzale gdzie ?
Pannazdzieckiem napisał(a): Na ty to tramwaj staje ... panie Piotrze , Panie Januszu . I wara od moich Przyjaciół .
Miłego :)
skorn napisał(a): Wykpił się, bo alternatywne rozwiązanie tej sytuacji wiązałoby się z ujawnieniem twojego nazwiska.
Innymi słowy - wykpił się, bo ci rura zmiękła ; )
skorn napisał(a): Wykpił się, bo alternatywne rozwiązanie tej sytuacji wiązałoby się z ujawnieniem twojego nazwiska.
~~Ciemnobłękitna Hortensja napisał(a):skorn napisał(a): Wykpił się, bo alternatywne rozwiązanie tej sytuacji wiązałoby się z ujawnieniem twojego nazwiska.
bzdura skornie :)
sędzia mnie pytał o formę przeprosin i odpowiedziałem w ten sposób...
''obrażał mnie piszącego jako Falco i jako Falco bedzie mnie przepraszał''
mnie rura nie zmiękła bo to mnie a nie pozwanego pytano czy wyrażam zgodę na ugodę ...nie widzisz różnicy?
zresztą zapytam inaczej - co stało na przeszkodzie by pozwany nie wyraził zgody na ugodę ?
przecież miałby wtedy do przedstawienia te swoje ''argumenty'' ;)
lubisz korniszonku zakłamywać rzeczywistość ...lubisz nawet tutaj ...;)
wiedz jedno - gdyby pozwany odważył się na to by nie zaakceptować propozycji sędziego sprawa nabrała by lekko innego wymiaru...
ale on w swojej ignorancji nawet o tym nie wie...hahahaha
ale tu już nie mój problem
teraz widzę jak tanim chwytem chce ciebie ''nakręcić ''
kto wie?...może nawet na piwo ponownie cię zaprosi ...
~~Czekoladowa Dalia napisał(a):skorn napisał(a): Wykpił się, bo alternatywne rozwiązanie tej sytuacji wiązałoby się z ujawnieniem twojego nazwiska.
Ujawnienie nazwiska to dla niego nie jedyny problem. Sam ma wiele na sumieniu, alternatywa była jeszcze taka, że by to przegrał. Miałby też poważniejsze kłopoty. Tyle tutaj pompował balonik, a ten mu pękł prosto w faciate.Taki to typ człowieczka. Żałosne.